Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Na végül sikerült 53 perc alatt

Videót még nem tudok mutatni mert épp 1 órás renderelésbe van de amint lehet felteszem Youtube-ra.KrómX:
Igaz sajnos épp ezért lett oylan sok idő bár az eleje meg a közepe volt hosszú...
Elkezdtem várni amíg 4 Wrattit lehozok....pfff
aztán most h nézem elég lett volna 2 is.Sajnos Embalmerem még nincs végül is nem azt vettem a maradék bfp-m ből.
De nem kellet oda csak 6 phoenix meg egy soulshatter
a sárkány sem volt nehéz sőt.(mondjuk az igaz h én azt hittem h a wratti majd dezigrálni fogja
)(de nem
erősíteni kellene ezt a gazert...)A shadow phonixeim amint kiirtották a földi csapatokat újraéledtek a sárkány amíg azokat kilövöldözte addig a fertőzött spiritek lelőtték meg 2 fallen skyelf volt ami támogatta...
azzal ment el sok időm h amíg jó sok egységet váltok a guardal aztán azok már megálíthatatlanok voltak
ha lenne harvim akkor megtudnám csinálni csak shadow lapokkal de így 2 orbra nincs olyan lapom ami elbánna azokkal a timeshifterekkel meg démonokkal...Nagyon erősek lehet h benne lesznek a köv editionba 2 orbra mind a 2.
így most a nightguard képességével építettem sereget de végül is ez is full shadow úgyhogy...ezután már gyorsabban is meg kell tudnom csinálni shadow lapokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i7-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)(de nem
erősíteni kellene ezt a gazert...)