Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
ChromeX
üzenetére
Na végül sikerült 53 perc alatt

Videót még nem tudok mutatni mert épp 1 órás renderelésbe van de amint lehet felteszem Youtube-ra.KrómX:
Igaz sajnos épp ezért lett oylan sok idő bár az eleje meg a közepe volt hosszú...
Elkezdtem várni amíg 4 Wrattit lehozok....pfff
aztán most h nézem elég lett volna 2 is.Sajnos Embalmerem még nincs végül is nem azt vettem a maradék bfp-m ből.
De nem kellet oda csak 6 phoenix meg egy soulshatter
a sárkány sem volt nehéz sőt.(mondjuk az igaz h én azt hittem h a wratti majd dezigrálni fogja
)(de nem
erősíteni kellene ezt a gazert...)A shadow phonixeim amint kiirtották a földi csapatokat újraéledtek a sárkány amíg azokat kilövöldözte addig a fertőzött spiritek lelőtték meg 2 fallen skyelf volt ami támogatta...
azzal ment el sok időm h amíg jó sok egységet váltok a guardal aztán azok már megálíthatatlanok voltak
ha lenne harvim akkor megtudnám csinálni csak shadow lapokkal de így 2 orbra nincs olyan lapom ami elbánna azokkal a timeshifterekkel meg démonokkal...Nagyon erősek lehet h benne lesznek a köv editionba 2 orbra mind a 2.
így most a nightguard képességével építettem sereget de végül is ez is full shadow úgyhogy...ezután már gyorsabban is meg kell tudnom csinálni shadow lapokkal

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)(de nem
erősíteni kellene ezt a gazert...)