Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
LoLHunCsirke
tag
Ismerős.. ráadásul velem magyar csinálta.. passage darknessre mentünk, akkor még rossz géppel játszottam ( befagyott az elején mikor kiraktam 2 ww-t) jó mondja h ne rakjak csak shaman-t, ugye a lefagyás miatt lejött pár ww, oké megöltem őket, csináltam 8 shamant had örüljön, neki volt 10 nox kb, gondoltam veszek dryadot is az a 25 % amit ad nem olyan rossz dolog, ekkor elkezdett idiótázni, mondjuk végig csak szidott mert nem shamannal mentem az elején ( én 1es pozíció, ő 2es) ő kérte a t2-t, mondtam oké.. gondolom akkor leáll, noss kaptam 1 nexus portalt a kezdőmre, ekkor a másik magyar is cigányozott meg elküldött engem az anyámba, bár annak is mi baja lehetett? valami CHPatrik meg kiskaraly volt ez a 2 elvetemült.. kiskaralyal azelőtt 2v2 unrankedeztünk egyet, velem volt, akkor jó fejnek tűnt fel is raktam a friendlistre, de le is kellet törölnöm, ő robbantott
tehát ha őt kapjátok CSAK SHAMAN-t rakjatok

Egyébként ma ráérek sokáig, mivel nincs suli holnap

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest