Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHyoutonI
csendes tag
Hello all
Egy kis segitséget szeretnék kérni pvp-vel kapcsolatban
kb egy másfél hónapja mutatta meg egy ismerősöm a BF-et, azóta megvettem a játékot
beruháztam 1-2 lapra és az bfkartyak.fw.hu oldalra Linekiller által felrakott nature/frost/tetszőleges deckre is beruháztam, Popiika tanácsolta hogy cseréljem ki a Tremort Fathom Lord-ra benne és a stranglehold-ot mark of the keeper-re végül a Dryadot rakjam be az amazon helyére, de még mindig nem érzem ezt a decket...A Deck Mostani állapota:
Dryad,Shaman,Windweavers,Swiftclaw.Spirithunters,burrower,Ghostspears,Lyrish Knight,
Aggressor,Crystalfiend,Fathomlord,Mark of the keeper,ice barrier,glacier shell,kobold trick,homesoil,surge of light,Hurricane,Ensnaring Roots,Curse of Oinktippeket szeretnék vagy további kártya ötleteket ár nem nagyon érdekel

Előre is köszi Hyouton
helyesírási és fogalmazási gondok megeshetnek, fáradt vagyok egy kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AMD Phenom II X6 1090T Black Edition Hatmagos AM3 processzor, + CPU hűtő
- Lenovo ThinkPad T480 i7-8650U / 16GB / 512GB SSD / FHD Dupla akku Win 11 Pro Szép állapot
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest