Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
dokee78 #2553 üzenetére
Sztem javítani fogják! És remélem azt a bizonyos visszhangot is, mert van benne olyan h egy félig sem fedett kis bodegában is van.
Nem tudom milyen lesz a multi. Ez jobban fut mint a béta, bár abban benne volt a lagg is. A single nekem nagyon tetszett, a hibák ellenére is. Változatos környezet, néha nagyon szép. -
boogie84
veterán
válasz
dokee78 #2527 üzenetére
Túlzás h nagy bug lenne, de tény hogy visszhangzik a játék! Ha egy kis faházban vagy akkor már olyan mintha egy hangárban lennél, és bazi nagy a visszhang. Játék leje felénél van egy olyan rész, hogy sniperrel kell fedezni a 2 előrevonuló emberünket. Na ott egyenesen ekkkkkhóóóóóó van de rendesen
Sztem egy félkész játékot látunk, mégpedig azért, mert vannak részletek amik nagyon is jól ki vannak dolgozva, ugyanakkor mások exxxtrém módon lenagyolva. A fegyverek kidolgozása sztem pocsék. Ilyen textúrákat péjnttel rajzolok. Ezzel szemben az erdős részek nagyon szépek.
Lehet h csak én érzem így de sztem így van... -
Neoteric
addikt
válasz
dokee78 #2120 üzenetére
Nos igen, nem próbáltam a BETA-t.
Hangok tényleg nagyon ott vannak, teljesen bele lehet élni magad a szituba, mintha ott lennél te magad is.
Ez a játék sztem élő bizonyíték arra, hogy ha akarnak akkor igenis képesek csinálni f@sza játékokat.Viszont ma már nem játszom többet, napi south park adagomat még nem néztem meg és lassan jönnek az elvonási tünetek
Jövő7en viszont "see you at the battlefield"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Dell notebook topic
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Formula-1
- Hardcore café
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple TV eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest