Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
nem,nem kell bemásolni semmit...ráadásul nekem Steames van,és azzal is rendesen megy...az árnyék részletességét viszont le tudod venni,ami érhet valamit,én próbálkoztam más butitásokkal is,de rájöttem,hogy nem sokat ér...kellett a full hd-hez a 3.2 giga procituning,pedig eddig különösebben nem volt gondom a gyári 2.66-on sem,mert a full hd úgyis eszi a videokarit jobban...ennél a gémnél már ennyi mindenképp kell.most full mediumon a cuccommal,8xaf,2xaa-val azért 50 alá nem megy az fps,ennyi pont elég is itt.a Metro meg egyszerűen vacakul megcsinált.esetleg tedd fel a 10.3-as drivert,az most állitólag javit sok mindenen,végre valahára a 48-as szérián is,nomeg a bc2 és még pár játékon is kifejezetten...mondjuk még én is most próbálom ki majd,épp végzett az uninstall...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Tudományos Pandémia Klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házimozi haladó szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest