- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabipaci
őstag
"Van határ, amiket azért húztak a tervezők, hogy az attackerek meg tudják kezdeni a támadást,"
Ezt majd elfogadom, ha nem lesz tele a játék tervezési bakikkal. De addig számomra ez is csak egy bug."A defenderek is leszületnek, őket viszont nem baj, ha szétdarálják, pedi az az ő bázisuk"
Ha a defendert kempelik, akkor összeszorítja a fogát, és nem szület le 1 percig, m-com elbukik, és masszívan, egységesen védhetik a következő két pontot, mivel van vagy 25mp késleltetés a két csapat mapmuzdulásában.. A támadó mit csináljon? Disconnect."Természetesen, én nem lopkodom, nem lövöldözöm erős fegyverekkel stb. nem is azért írogatom, mert csak ezzel tudok pontot csinálni. Úgyhogy csak szólok, most sem miattam megy a vita."
Na épp ez az, amiért nem értem hogy harmadjára miért vitázol ugyanazon, amit Te el sem követsz..??
Én a Te játékstílusodban semmi kivetnivalót nem találok, az meg, hogy Te engedékenyebb admin vagy, az a Te dolgod. Ha meglesz a patch, és vele az adminmap rész, úgyis változik sok minden. Rakok be anyázás szűrőt is, és korlátozom a cg/m95 userek számát. Feltéve ha értelmesen lesz megoldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest