Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 600 dolláros szintre vinné a Snapdragon X-es PC-ket a Qualcomm
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- iPad topik
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Heló!
Mit tudtok, a nagy NV promóciót nézve csak nem Nvidia erős lesz a mostani rész? Aki tolt alfával vagy egyébbel milyen gépen nyomta és hogy ment?Ugye előző címekben elég erősek voltak az AMD-k. RX 6700XT 1080P 240Hz-en játszom.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Fitzgerald #1918 üzenetére
Igen, ez a másik gondolatmenet, hogy lehet ezzel kárpótolja az NV-t az EA.
Ray Tracing egyértelmű lesz az NV győzelem, multiban viszont úgysem az lesz a döntő. Sokan amúgy is full low-on tolják a multi címeket. Nálam egy RT OFF Ultra 1080P sok FPS a cél . BF-et úgysem PRO-ként tolom. QuakeChampions-t már annyira megutáltam, alig várom, hogy valami kiváltsa azt a netcode error gyötrelmet.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Fitzgerald #1920 üzenetére
Na, akkor ugyanaz a rendszer . Ja, meglátjuk mit hoz majd. 300k-s VGA-kon futnia kell normálisan, mert csődbe mennének .
#1922Light Yagami :
Nálam volt 3060Ti, szerettem. Control-t PL azzal toltam végig, meg a CP2077-et is kb a felétől. Eladva viszont kijött a 3600X-->5800X, 3060Ti-->6700XT csere könnyedén a bányászláz miatt. Nekem jól jött a gyors proci a magas monitor Hz-hez, meg a nyers 6700XT ereje.
BF grafikáját én sem szoktam lejjebb adni 1080P ultra-nál, csak menjen is jól .#1924 warcat :
Most látom, akkor egész rendszer. Az viszont kár, pedig ilyen áraknál simán bevállalhatták volna, vagy kell a 4xxx-es kártyák fejlesztésére a lóvé :S.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz dreamscape #2294 üzenetére
Hol a Vietnam? [link] Ott mondjuk az összes OST top volt az időszakhoz hűen . Egyébként ha a COD-osoknak van egy kis esze, akkor kijönnek egy Vietnam-mal .
Count Five - Psychotic Reaction : [link]
Creedence Clearwater Revival - Fortunate Son : [link]
Jefferson Airplane - Somebody to Love : [link]
Jefferson Airplane - White Rabbit : [link]stbstb...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Light Yagami #2305 üzenetére
Hehe , igen, a rádió tényleg jó ötlet volt. Ott tényleg csak helik voltak, egyébként szerintem ma is nagyot ütne egy ilyen rész. Én is beleuntam már a világháborúkba, de a Vietnam-ot csípném . Mondjuk a mai rádióadókat meg nem . Valszeg sokan így vannak vele.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz AsakuraDave #2308 üzenetére
Talán 128 playeren még jobban megoszlik majd a skill. Ennyi erőből itt is szanaszét vertek minket, mert én aki szinte csak néha indította el az 5-öst volt az első . Amúgy nehéz dolog ez, mert van aki 2000+ órákat tolja mint én a quake-et és még úgy is a végén kullog, mert élvezi így is..
Egyébként rég láttam már ilyet, meg tényleg nem kötelező maradni. Kilépsz és indítasz másikat..., vagy kitartasz és harcolsz a végsőkig mert élvezed. Sajnos sokan a hisztit választják. Látom kemény 63-as szintig mentél te is . Engem sem a BF5 fogott meg a legjobban....
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #2472 üzenetére
Frankó , pont erre gondoltam, hogy most simán visszamondják páran. Én már koptattam volna egy kis beta-t, de azt is csak húzzák.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Hát a 4K-hoz meglátjuk . Én lehet cserélném 2x16GB-ra a RAM-ot ha nem az és egy 6900XT is mehetne oda . Proci kicsit kezd régi lenni, legalább egy 5900X-el megáldhatnád szerencsétlent. SAM-et is ideje lenne bekapcsolni így 2021 végére . [link]
Eldöcög az majd . BF5-nél egy 1060-as volt az ajánlott, most egy 3060-as. [link]
Talán egy 30-40FPS-t kell átlagban levonni a BF5-ből, de lehet sokkal okosabban kezelik a motort és gondolnak az E-Sportra meg az elterjedt 144Hz+-ra miegyéb... Proci meglepő amúgy, hogy a 6600K/4970 marad ugyanúgy ajánlott, mint a BF5-nél.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #2688 üzenetére
Amúgy így mindig látva a videókat szerintem most nem lesz akkora grandiózus ugrás a grafikában. Na mind1, ez úgyis jövő héten derül ki. Na meg Ők sem akarják elveszíteni a játékos közösség felét . BF mindig jó volt optimalizálásban, de én is csak tippelgetek. Esetleg olyan videókat lehet még megnézni, ahol ugyanazon a gépen tesztelnek BF1/BF5-öt is. [link] Itt PL alig van különbség egy BF1/BF5 1660
Tikombón. Frankó lesz ez, megoldják.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Nálam ez van berendelve, remélem időben küldik a kulcsot ha már Steelbook is . Velük mi a tapasztalat ilyen megjelenésnél? [link]
#2817 CptAdamica: Nálam max 1 órát volt összesen fent, pedig párszor már felraktam bechelgetés miatt . Inkább nyomtam a lagos Quake Champions-t. -
R3laX
addikt
Nekem konzolvilágnál elő van rendelve a PC steelbook, de még nem kaptam semmit. Van itt más konzolvilágos is?
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #3198 üzenetére
Igen elég brutál a nagyon fás részeken. Van ahol 150FPS-em van, de van ahol simán beáll 80-90-re nálam 6700XT-vel is ultrán . Azért legyen már egy 120-144FPS 6700XT-vel, 3070-nel mi a tapasztalat? Drop itt semmi sincs, vaj simán teszi le spawn-nál is az embert.
#3211 sylex1:
Nyomkodd a Retry-t, nekem 1x játszotta ezt be de még 9 után.Lejjebb írják, hogy az E-Play-el gond van.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #3216 üzenetére
BF5-ben jól muzsikált pedig . Vmit alkossanak itt még . 3070 is 80FPS lesz fullhd ultrán? .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz fornettisuti #3253 üzenetére
Van új MSI AB [link]
-
R3laX
addikt
válasz firemage #3296 üzenetére
Hehe, ja olyan . Telipakolták rendesen.
#3297 Fitzgerald
Lowon majd még megnézem. Nálam a BF5 igaz 200FPS átlaggal Ultra 1080P-n simán belenyalt a 60%+-okba 5800X mellett. Kártya viszont most nem gondolkozik, simán adja a 97-99% kihasználtságot, proci mellette meg 30-40%, úgyhogy ez vszeg ennyi lesz . -
R3laX
addikt
#4109 CptAdamica Biza.
Van aki már semminek nem tud örülni. Ingerszegény már ez a társadalom, hanyatlunk bakker. Egyre több az érzéketlen kukacoskodó kis p0cs . Sztem egy bétának teljesen jól betudható game-et kaptunk. Nekem már most hiányzik kicsit, azért a vasárnapot megadhatták volna még . Tök jó köröket nyomtam, átlag 20+/5-ös K/D-szel. Kis helivel is már 15-20 perceket a levegőben szórakoztam a végén . Véégre modern háború és modern képi világgal megtoldva. FPS-ben van még mit javítani, meg azok a bug-ok amiken sokan felháborodnak tuti orvosolva lesznek, ezen fölösleges fennakadni. BF4 nyílt béta is teli volt anno villogó textúrákkal, bugokkal és mégsem volt ennyi sírás. Ennyivel tökéletesebbek lennénk?
Milyen multival játszanánk tényleg ha ez nem lenne? COD, ami évek óta ugyanazt az idegesítő fizikát használja ötletek nélkül szürke üres pályákkal? Apex? Én azt is utálom, pedig 2002 óta multizok a Quake-kel és talán még tetszhetne is. Lelketlen f0s az is . Jó lesz ez a game, csak ki kell várni. Türelem.... Bétán fölösleges aggódni. Tényleg a BF4 Sanghaj béta sem volt olyan csodás abban a pár napban anno...
Nálam tuti marad a Steelbook PC-n . Végre megint egy BF, amiben nem csak kínlódtam, hanem ment az akció rendesen és beadta a killeket is rendesen, pedig béta volt.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Aventador91 #4114 üzenetére
Ugyanez volt a BF4 open bétánál , csak akkor kevesebb "tökéletesség" létezett talán . Mind1, mindenkinek más a véleménye. Megyek Quake Champions-ozni, ahol 4 év alatt nem ment át early-ből a game teljesbe. Még mindig késik 24 ping létére a HIT/pozíció. Na az gáz és 150.000 dolcsit szórnak el egy Quakecon nyertesre.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Fitzgerald #4116 üzenetére
+1 BF4 béta anno nem hosszabb volt egyébként? 1 hét is talán.
"de továbbra is azt gondolom, hogy legalább január-februárig tolni kéne a játékot."
JA, erre -1 , sztem is elég utána reszelgetni. Maradjon a Nov 19, tudják ők mit csinálnak.+hallgassatok jungle-t . [link]
Ránézek erre a büdös Quake Champions-ra franc , utolsó pár bugreport-om után volt 4 óra szerver leállás, most meg újrarendezték a szervereket, hátha.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz AsakuraDave #4120 üzenetére
Ez nem egy kis single 20 órás játék. Több évet is tolod, ha tolod. Miért lenne olyan nagy probléma? 100%-ra betudható, hogy foglalkoznak és foglalkozni is fognak vele, ezért éri meg a pénzét.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Fitzgerald #4128 üzenetére
Szurkolok én, de sok választásunk nincs, ha jobb multival akarunk lőni .
#4129 Aventador91:
Na nekem ilyen nem volt . Isten király nick-kel nem jött be neki az élet .
#4134 CptAdamica:
+1 Én is így vagyok ezzel. Single game-ekről már kb 2011-ben letettem, aztán jött a 2016-os Doom, ami visszahozott a bizakodók közé . Multiból 2 game ment nálam mindig, az a Quake + Battlefield. Ez most engem is megfogott. Megvan a megfelelő hangulat ezt jól mondod. BF3-mal pont nem játszottam, a 2 is kimaradt nekem. 1942-vel mentek még anno a LAN partik , de Quake-es voltam mindig.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz bandi0000 #4137 üzenetére
Ma divat utálni, ez a mai trendi . Lásd a kedves országunkat, vagy a covid által generált 2 oldalra állítás. Gyerekeskedő politikusok + egymásra mutogatás, ez megy ma .
Én csak röhögök max 1-2 bug-on, mint a hővezetékek közé kifordult lábbal beszorulás , vagy az alternatív világban ejtőernyőzés, ahol felül van az ember és alul az ernyő . CP2077 is megvolt megjelenéstől. Karira kaptam és szerettem, nem érdekelt a bug. Új élmény volt, magyar feliratos és lefoglalt a képi világa és a sztorija. Lehet gyűjtögetni a hibákat, de ma tényleg divat az utálat .
Ettől függetlenül nem kell eltekinteni tőlük, de én biztos hogy nem mondanám vissza a béta bugok, vagy a közvélemény alapján. Benne van, köz-vélemény. Köz-..... . IMDB-re se adok a filmeknél, annyi depresszív mindent gyűlölő szingli van a világban, hogy mindent fáj megnézni nekik .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #4163 üzenetére
Csak a töltött káposzta jó újramelegítve . Jöjjenek csak azok az új pályák. Jajmár, kiszedni? Ne máár.
BF4 Shanghai beta. Volt itt is minden , úgy látszik hasonló morált követnek : [link]
-
R3laX
addikt
Na ezért nem követek én játékos fórumokat .
-
R3laX
addikt
Ennyi, ezt kapják, ha erőltetik egy multis címnél az RTX-et. Én nem értem ez mire jó, meg az NV pártolás. Inkább benyalják Nvidiáék pénzét, hogy még bukjanak az eladásokon? Single game-ben azt mondom oké szenvedjen 60FPS-sel, de multiban minek? Nézzen frankón ki és pörögjön. Túltolják, bőven ráért volna ez 1 év múlva is, mire az AMD is erősebb RTX-el van piacon. Multis címnél amúgy is minek megosztani a játékos közönséget? Nézzen ki frankón és pörögjön mindenkinek minimum 120FPS+. Nem lett volna elég az NV-nek az eladásai ?
Nálam bétában sem volt semmi drop sz@ros 6700XT-vel. Ahhoz a 100-125FPS átlaghoz vágjanak még hozzá egy +40-60-at és kész. Nyomják bele itt a fölösleges f0sokat , legyen még min hisztizni és témázni. Gáz... Az újságírók legalább megélnek , van min fröcsögni.
-
R3laX
addikt
válasz bulikavagyok #4759 üzenetére
+1 Kéne már nekem is. Lőnék már vele szívesen. BF4 anno ugyanez volt, csak kevesebb önjelölt szakértő létezett. Nem akarom már felrakni a QC-t, elég volt belőle 2100 óra játék / 4 év Early Access . COD-ot meg nee, második világháborútól már annyira hányok... Ki veszi azt meg? Gondolom aki csípte a COD2-t. Mondjuk én akkor is a Q3-at toltam .
#4757 bandi0000:
BF4 már PC-n is felejtős. Felraktam pár hete, de annyira nem láttam az enemyt az elkent textúrák és a túlzott effektek között, hogy törlés lett belőle.Mondjuk én konzolnál sosem értettem az FPS-t, multinál meg végképp. PC-n gamepad-dal tolok egy Forza-t, vagy Kena-t, Tomb Raidert, bunyós game-eket, de FPS? Nálam az csak is Egér+Bill. Nem bírom a 2 másodperces megfordulást, mikor 1 rántásból hátra fordulok egérrel, majd 1-ből vissza és rohanok tovább. Beta-ban is azzal szórakoztam, hogy futottam, majd hirtelen hátrafordulás lősz, közben csúszol hátrafelé, majd visszarántod és rohansz tovább.
-
R3laX
addikt
válasz @rglaaf #4801 üzenetére
Elhiszem, ki mit szokott meg . 96 óta tolok PC-n FPS-eket. 1998 óta LAN partizgattunk, 2002-től meg neten Quake-ezek. Én nem tudom elképzelni, hogy ne fél sec legyen hátranézni, ha valaki mögém kerül . Gamepad-dal PL most a Kena-t is Hardon toltam végig és jól irányítható, de FPS, vagyis multi FPS nálam egyenlő frankó egér + bill.
Amúgy valami készül ID-éknél is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz jozefgucci1 #4806 üzenetére
Igen ezt pont nem írtam oda, pedig gondoltam rá, hogy a crossplay statisztika növelő lesz sok PC-snek. Korrektebb lett volna kihagyni.
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #4815 üzenetére
na ez is fura nekem. Mi az hogy aim assist? Az csalás! Aimbot! . Egyébként én mindig teljesen offolom a rásegítést azokban a game-ekben, ahol bekapcsolná, mert tök nonsense. Így is rohadt könnyű manapság már minden game normal fokozaton a retro game-ekhez képest. Elpunnyadt a játékos közösség. Régen hozzád ért valami egy gameben meghaltál! Most meg már helyetted céloz a játék .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Lehet az új intelek nem adják ki a vegyes magokkal (csak tipp) . Én egy ideig elleszek 120FPS átlaggal 1080P High-on, mint bétában, de többet várunk!
Mondjuk én elszórakozok addig Xbox Game Pass Ultimate Forza 5-tel, amíg nem küldik ki a steelbook-ot 19-én.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Na ezaz, a 2070 super sem gyenge kártya és mégis megkajálta. Én 100FPS alatt multit nem szeretek játszani. Nálam 6700XT-vel Ultrán átlagban a 90FPS-t kihozta, de a 75FPS-re esést már nagyon megéreztem. Monitoromhoz még bővíthetnék VGA-t, de ezt a szettet is csak mákból + bányászok miatt tudtam beszerezni.
Ultra nagyon megeszi, szóval a High 1080P 120FPS-em még egész tűrhető volt nálam droppok nélkül. Igazából ha így áll a helyzet, akkor csak pénzkidobás a +VGA is... Teljesítményarányosan nem éri meg.
Nézd:
Techpowerup 5800X 1080P Ultra:
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Igaz nem kompetitív multi game, de multiplayer FPS-hez akkor is kevés ez a sebesség. Eladják már ezek is magukat, de lehet pont amiatt, amiért elb@szták az előző két részt...
"Hülye konzolt" ne hozzák már össze egy PC-n kezdett klasszikus multiplayer játékkal. Legbrutálabb VGA-n is úgy megy, mintha egy Xbox-ot tennél alá, ez optimalizálatlanság, elhanyagolás is. Crossplay... persze . "Hülye multizós PC-snek" nem elég a 120FPS .
#4981 CptAdamica:
Igen, tuti faragnak még ezen, de lehet a karácsonyi konzoldömpingben több pénz van. Gamer-ek..., mert ugye a PC-s gamereket elvitték a bányászok...[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Lehet, de ne érts félre. Nincs bajom a konzolokkal, mert azon kezdtem anno, valami Atari féle volt , utána lett a NES, de nálam az FPS = Egér + Bill . Most PL tolom az új Battletoads-ot is gamepad-dal , de a multiplayerek már jobban lefoglalnak.
Pont "kiöregedtem" a Single mókákból. Sok idő után az első single amit kipörgettem az a 2016-os Doom volt kizárólag Nightmare fokozaton, mert mindent untam már. Vissza is hozott a PC fejlesztéshez, mert van jövője a PC game-eknek és a klasszikus jó kis lövöldéknek. Régi Quake-es nehezen tér át konzol FPS-re , meg aki szerette anno a Defrag módot is. Inkább rákötöm a TV-re a gépet és ott gamepaddal tolom, amihez kifejezetten az illik.szerk.:
Amúgy lehet megint készül majd vmi: [link][ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Lehülyéztem én a PC-seket is , de a konzolra optimalizálás jól mutatja, hogy karácsonyra készülnek. Régi vonalakat ne engedjék el, de szerencsére mindig visszatérnek az élet minden részében a régi dolgok egy kicsit felpörgetve. 90-es évek zenéi is : [link][ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Én ilyen kicsiket költögettem mindig, hogy ne avuljon a rendszer, de benne van a mák is bőven. Nekem pont jól jöttek a bányászok . Frankó kártyát választottam 2019 végén, akkor a vega56-ra dobtam rá 65-öt az 5700XT váltásnál. 5700XT meg jó áron ment el. Marhára nem lenne nekem sem +300-400 ezrem sosem VGA-ra, meg 150-em procira, mégis jó sebességet tartok . Ki lett matekolva a legkisebb lehúzással, mert a bányász is jól járt... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest