Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen videókártyát?
- Billentyűzet gondom van
Aktív témák
-
LLD
aktív tag
válasz
Keksz03 #3537 üzenetére
"Kíváncsi voltam, hogy nagyjából hányan használnak aimbotot úgy belőve hogy észre nem veszi senki csak aki szintén át lát a falon. Most hogy megtudtam, BFhez többé nem nyúlok. Statisztikailag minden 2. szerveren találkoztam legalább egy ilyen játékossal."
Na ezt ugattam én régebben is és én voltam a suttyó,meg a hülye gyerek!!!
Hát szerintem életem utolsó játéka amit megvételeztem!!!!! -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Keksz03 #3537 üzenetére
idézem:"Végezetül...az első héten játszottam teljesen beállított, csonkított aimbottal, egy szó se volt a chaten hogy aimbotoznék, csak hogy jó játékos vagyok...tökéletesen, kényelmes játékot biztosít így azok számára, akik nem játszanak jól."
Azt a büdös durva élet.....
A csávó csak kipróbálta, mert megunta(?) a BF3-at.Így legalább belelátunk abba, amit már sokan leírtak.Ha ügyesen használod a cheat-et, akkor a rohadt büdös életbe nem jön rá senki!!! -
Def26
félisten
válasz
Keksz03 #3537 üzenetére
Ez azért üt.
"Kíváncsi voltam, hogy nagyjából hányan használnak aimbotot úgy belőve hogy észre nem veszi senki csak aki szintén át lát a falon. Most hogy megtudtam, BFhez többé nem nyúlok. Statisztikailag minden 2. szerveren találkoztam legalább egy ilyen játékossal."
Tehát akkor a cheater látja a másik cheatert, és ő minden második szerveren összefutott egyel.
Elég gáz.
Aktív témák
Hirdetés
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Asztrofotózás
- Esik a hóóó!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eFootball
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Roland BK-3 Billentésérzékeny szintetizátor
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest