Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
Peetyaa #10171 üzenetére
FullHD felbontásnál ne akarj mindent maxra tolni!
Én is visszavettem Highra ultráról, mert néha beesett 60 alá az FPS az új pályákon HD 7970el.Tehát ha fullHD max grafika 60+ FPS inkább 2 kártyás kategória arra meg gondolom nincs pénzed/nem is éri meg beruházni rá szerintem.
-
Neoteric
addikt
válasz
Peetyaa #8251 üzenetére
Legfrissebb verziót szedd le a hivatalos oldalról.
Nem, egyáltalán nem gáz h nem msi, nekem sem az. -
Neoteric
addikt
válasz
Peetyaa #8248 üzenetére
Megnyitod az Afterburnert > settings > monitoring fül > találsz egy olyan részt hogy "Active hardware monitoring graphs", ott pipát raksz azok elé amiket megakarsz jeleníteni, és jobboldalt a propertiesnél pedig beállítod nekik azt, hogy "in OSD" > ugyanezen a fülön lent pipát raksz az elé, hogy "Show in On-Screen Display" > átmész az on screen display fülre (eggyel jobbra) > beállítod melyik gombra jelenjen meg a cucc és melyikre tűnjön el > leokézod > elindítod játékot > megnyomod a gombot amit beállítottál > wooooOOW
Pozicionálás, méretezést, színezést meg a Rivatuner Statistics Server Technology-ban találod, amit a tálcáról elérsz ha fut az Afterburner. (hasonló az ikonja, mint az AB-nek)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest