Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5766
csendes tag
Üdv!
Köszi a hozzászólást sztanozs és Csontika!
Hát én annyira balfék vagyok ehhez, hogy ezennel akkor megkérdem, van-e valaki aki megcsinálná nekem ezt a programot vagy mit, természetesen kifizetem a munkáját, persze ha valami reális árat mond!
Részletezném egy picit bővebben : Egy VPS-en futó programot kéne ellenőriznie a kódnak, ha újraindul a VPS autómatikusan fusson a program a háttérben, és megadható időegységenként ellenőrizze a cél programot, ami ha nem fut, elindítja!Előre is köszi, ha valaki vállalkozik rá!
Privátba írjon aki megcsinálná! -
5766
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem tudom jó helyen-e , de remélem....
Egy olyan kis programra lenne szükségem, amit bemásolok a windows adott könyvtárába, és induláskor lefut, megnézi, hogy a benne megadott program aktív-e, vagyis fut-e. Ha nem fut, akkor elindítja.....
Ennyi lenne, nem tudom ez hogyan és miként oldható meg, ha valaki segítene azt már most megköszönöm!
Legalább valami ötlettel merre induljak....
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Futás, futópályák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest