Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
Legjobb az egészbe hogy így se jó , mert egy munkahelyre kellene,ami ugye jogilag nem nyert hangszórót kategóriába tartozik..
-
tremor
tag
nos a #106-nál azt próbáltam elmondani hogy, telepítő lefut,azonnal indul,de batch-bol parancsal ki is veszem futásból,és így tovább tud futni a bat fájl.Ha (nem kritikus) rendszerfolyamatot akarok kivenni futásból,Taskkill-parancsal,folyamatazonosító,vagynév megadással ki lehet venni ,és vissza is lehet tenni futásba,ezt akartam felhasználni de nem sikerült.úgy gondoltam gyorsan megcsinálom a bat fájlt,esetleg exe-t csinálok belőlle,és milyen jól fog kinézni a dolog.....
-
tremor
tag
alaphelyzet mondjuk 4mappa 1setup a 4-mappában vannak a program frissítései,a setup ugye meg a telepítő..
@echo off
setup.exe
cd 1map
1.exe
cd ..
cd 2map
2.exe
cd ..
stb setup.exe-telepítő végzett,futna tovább a bat fájl,de a telepített progi elkezd futni szétveri az első frissítés indítását.
#106)-os hozzászólást ha megtudnád nézni. -
tremor
tag
Csak kiváncsi lennék meg lehet e csinálni bat fájlba,én a programba túrtam bele,amikor lemegy tray-ba és futni kezd,ugy ahogy van kivettem a progibol.....
-
tremor
tag
(#106)-re megkérdezném hogy hogyan oldottátok meg volna??
-
tremor
tag
na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"
így már sikerült megoldanom__łł 
-
tremor
tag
UP

-
tremor
tag
Sziasztok_
kérdésem a következő lenne_csináltam egy bat filét egy telepítöhöz,a lényege az a dolognak,hogy a setup 6 különböző részből áll sorban behívom az exéket ...
megy is minden rendesen de az egyiknél azonnal futásba teszi magát,hogyan tudnám kiszedni...Taskkilll nem megy hiszen nem rendszerfájlról van szó...programkódnév,folyamatazosítót próbáltam de nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazon Kindle
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"