- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tremor
tag
Legjobb az egészbe hogy így se jó , mert egy munkahelyre kellene,ami ugye jogilag nem nyert hangszórót kategóriába tartozik..
-
tremor
tag
nos a #106-nál azt próbáltam elmondani hogy, telepítő lefut,azonnal indul,de batch-bol parancsal ki is veszem futásból,és így tovább tud futni a bat fájl.Ha (nem kritikus) rendszerfolyamatot akarok kivenni futásból,Taskkill-parancsal,folyamatazonosító,vagynév megadással ki lehet venni ,és vissza is lehet tenni futásba,ezt akartam felhasználni de nem sikerült.úgy gondoltam gyorsan megcsinálom a bat fájlt,esetleg exe-t csinálok belőlle,és milyen jól fog kinézni a dolog.....
-
tremor
tag
alaphelyzet mondjuk 4mappa 1setup a 4-mappában vannak a program frissítései,a setup ugye meg a telepítő..
@echo off
setup.exe
cd 1map
1.exe
cd ..
cd 2map
2.exe
cd ..
stb setup.exe-telepítő végzett,futna tovább a bat fájl,de a telepített progi elkezd futni szétveri az első frissítés indítását.
#106)-os hozzászólást ha megtudnád nézni. -
tremor
tag
Csak kiváncsi lennék meg lehet e csinálni bat fájlba,én a programba túrtam bele,amikor lemegy tray-ba és futni kezd,ugy ahogy van kivettem a progibol.....
-
tremor
tag
(#106)-re megkérdezném hogy hogyan oldottátok meg volna??
-
tremor
tag
na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"
így már sikerült megoldanom__łł 
-
tremor
tag
UP

-
tremor
tag
Sziasztok_
kérdésem a következő lenne_csináltam egy bat filét egy telepítöhöz,a lényege az a dolognak,hogy a setup 6 különböző részből áll sorban behívom az exéket ...
megy is minden rendesen de az egyiknél azonnal futásba teszi magát,hogyan tudnám kiszedni...Taskkilll nem megy hiszen nem rendszerfájlról van szó...programkódnév,folyamatazosítót próbáltam de nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

na ez egy jó hely
köszönöm a "segítséget"