Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
Szerdán melózok legközelebb akkor még teszek egy próbát ezekkel is kíváncsiságból, de nem fűzök hozzá nagy reményt.
Amikor hexben toltam be neki az elérési utat akkor is kiirta, de futtatni nem tudta a 7z.exe-t. (echo -val szépen kiirta, de futtatáskor már hibát dobott) Tehát a cmd /c -ben történik még vmi extra huncutság@csadi0011 powershell - áhhh hagyjuk inkább. Ha belenézel a topic-ba ott is van egy nyitott kérdésem.
Ha nem másét kell heftülnöm és adott a lehetőség akkor részemről python a nyerő. -
cigam
titán
válasz
Hege1234
üzenetére
Az eredeti kérdésed szerint
csak ez van a txt-ben
11:25
Csak 2 számjegy :-al elválasztva. Ha 3 (01:42:25), akkor atokens=1,2,3így az első 3 találatot adja vissza, ahol már kap értéket a %%I is.Ezt az enter dolgot sem értem. Az echo eleve tesz egy kocsi vissza új sor (CRLF) jelzést, akárcsak az echo. Tippem szerint egy programnak nem tudod így szimulálni az ENTER gomb lenyomását.
-
Hege1234
addikt
válasz
Hege1234
üzenetére
mi van olyankor ha a txt-be nem 4 szám van hanem 6?
01:42:25
(változó hogy 4 vagy 6 kerül a txt-be csak mivel eddig sorozatokkal teszteltem a film-ek hosszára nem gondoltam)próbálkoztam ezzel
%%G%%H%%I{enter}
de olyankor csak hozzáírta a%I-t0142%I{enter}for /f "tokens=1,2 delims=:" %%G IN (time.txt) do (echo %%G%%H%%I{enter} & echo.) >load-pos.stro -
qdak
addikt
-
qdak
addikt
-
válasz
Hege1234
üzenetére
Régebben mintha azt olvastam volna, hogy ez az összefűzés nem az igazi, mert a zene összideje nem fog változni. Le tudod játszani, de úgy néz ki, mintha csak legelső eredeti mp3 idejét venné számításba. Pont azért, mert ez nem igazi kódolás. Nem tudom, így érthető-e mire gondolok. Na mindegy, látom a végén írtad, hogy jó lett a hossza.
-
válasz
Hege1234
üzenetére
A "\" mégsem nem kell a mappa elé.
Az aktuális mappából indítva, ha közvetlen almappa a "teszt":copy teszt\*.txt
A célmappát meg sem adtam, így az aktuális mappába tette a másolt fájlokat.Szerk.: akkor neked is sikerült közeben.
..\akkor kell, ha egy szinttel feljebb levő elemre akarsz hivatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" QHD IPS Ryzen 9 PRO 7940HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Pro Sapphire (51mm)
- Zalman WATTTERA ZM800-EBTII 800W táp - GARIS!
- Dell Precision 7530,15.6",FHD,Xeon E-2186M,32GB DDR4,256GB SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos kivi
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest