- Bemutatkoztak a be quiet! Light Base 500 szériás, kábeleket rejtő házai
- A Chieftec néhány terméke fehér köntöst öltött
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Egy fontos tényező akadályozhatja a csúcstechnológiás chipgyártást az USA-ban?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyomtató topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonar
addikt
válasz
Hege1234 #1114 üzenetére
Szerdán melózok legközelebb akkor még teszek egy próbát ezekkel is kíváncsiságból, de nem fűzök hozzá nagy reményt.
Amikor hexben toltam be neki az elérési utat akkor is kiirta, de futtatni nem tudta a 7z.exe-t. (echo -val szépen kiirta, de futtatáskor már hibát dobott) Tehát a cmd /c -ben történik még vmi extra huncutság@csadi0011 powershell - áhhh hagyjuk inkább. Ha belenézel a topic-ba ott is van egy nyitott kérdésem.
Ha nem másét kell heftülnöm és adott a lehetőség akkor részemről python a nyerő. -
cigam
titán
válasz
Hege1234 #1064 üzenetére
Az eredeti kérdésed szerint
csak ez van a txt-ben
11:25
Csak 2 számjegy :-al elválasztva. Ha 3 (01:42:25), akkor atokens=1,2,3
így az első 3 találatot adja vissza, ahol már kap értéket a %%I is.Ezt az enter dolgot sem értem. Az echo eleve tesz egy kocsi vissza új sor (CRLF) jelzést, akárcsak az echo. Tippem szerint egy programnak nem tudod így szimulálni az ENTER gomb lenyomását.
-
Hege1234
addikt
válasz
Hege1234 #1063 üzenetére
mi van olyankor ha a txt-be nem 4 szám van hanem 6?
01:42:25
(változó hogy 4 vagy 6 kerül a txt-be csak mivel eddig sorozatokkal teszteltem a film-ek hosszára nem gondoltam)próbálkoztam ezzel
%%G%%H%%I{enter}
de olyankor csak hozzáírta a%I
-t0142%I{enter}
for /f "tokens=1,2 delims=:" %%G IN (time.txt) do (echo %%G%%H%%I{enter} & echo.) >load-pos.stro
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
-
válasz
Hege1234 #1019 üzenetére
Régebben mintha azt olvastam volna, hogy ez az összefűzés nem az igazi, mert a zene összideje nem fog változni. Le tudod játszani, de úgy néz ki, mintha csak legelső eredeti mp3 idejét venné számításba. Pont azért, mert ez nem igazi kódolás. Nem tudom, így érthető-e mire gondolok. Na mindegy, látom a végén írtad, hogy jó lett a hossza.
-
válasz
Hege1234 #1014 üzenetére
A "\" mégsem nem kell a mappa elé.
Az aktuális mappából indítva, ha közvetlen almappa a "teszt":copy teszt\*.txt
A célmappát meg sem adtam, így az aktuális mappába tette a másolt fájlokat.Szerk.: akkor neked is sikerült közeben.
..\
akkor kell, ha egy szinttel feljebb levő elemre akarsz hivatkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest