Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mármint úgy értetted, hogy írja meg már valaki helyetted?
A leveledből nekem úgy tűnt, hogy te szeretnéd megcsinálni, csak valahol elakadtál:
1) hogy lehet fájlokat másolni
2) hogyan lehet a változókat használni
3) hogy lehet a hónap adott napját váltotzóban megkapniFeltételeztem, hogy az első (esetleg az első kettő) még menne, így csak felhívtam a figyelmed az épp előtted történt beszélgetésre, ami arról szólt, hogy hogyan lehet az aktuális dátumot három változóba (%yy%, %mm%, %dd%) berakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 3080 Gaming OC videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest