Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee
őstag
válasz
csaszizoltan
üzenetére
Sziasztok!
Bocsánat, ha kicsit érthetetlenül írtam.
Szóval a munkahelyemen a következő volt eddig: pár száz win kliensnek azt kellett beállítani, hogy 10 perc inaktivitás után mikor elindul a képernyő kímélő, egy megadott mappából játszon le képeket beállított sorrendben egymás után.
A marketing osztály ezt a szerveren egy megosztásba másolja és innen szinkronizáltatom a kliensek felé házirendből.(azaz másolom a kiensek könyvtárába)
A képek formátuma: 101_reklám01,102_reklám02..11x_reklám11x
Viszont új kérésük, hogy csak napi egy kép legyen 101_reklám01 és következő nap a sorrendben következő egész nap.
Erre szerettem volna scriptet írni, hogy autómatikus legyen.
Arra gondoltam, hogy lesz a mappa, mit ők karbantartanak és lesz még a szerveren egy, amit küldök a kliensek felé, ami sorrendben helyes képet (egyet) tartalmazza.
Csak hát ugye ki kell olvasnom mi van a küldendő mappában nap végén és a sorrendben következőt a tárból betenni a régit törölni, amig van szám, mert utána újra az első.
Na itt akadtam el, kézzel biztosan nem fogom váltogatni.
Java-ból van némi tapasztalatom, de itt nem lehet objektumot összehasonlítani, ráadásul az első három karaktert kell figyelnem.Remélem így már jobban leírtam a problémát.
Köszönöm, ha van időtök ezen gondolkozni kicsit.
Szép estét, Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bittorrent topik
- Mini PC
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Autós topik
- További aktív témák...
- Újszerű GoPro Hero 10 + tartozékok / Go Pro Hero 10
- AMD Ryzen 9 5900X processzor
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest