Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz Shyciii #34 üzenetére

"Objektivitásról beszélsz, ami tök helyes lenne, csak éppen kevered a hiteles bevizsgáló szervezeteket egy youtuberrel, ergo kevered a szezont a fazonnal."

Épp ez a baj, hogy ha vannak ilyen hiteles szervezetek, akkor miért nem az van lehozva hírként? Ha nincs ilyen, akkor meg nem releváns az egész, a fentebb írtak miatt. Ezt írom nem tudom hány hsz óta. Ezt tanítják egyetemen is, nem hivatkozol Wikipédiára sem. Ez a srác pedig kb a Wikipédia szint, hiszen Ti magatok is írtátok, hogy nem hivatalos szervezet. Most már érted a gondom? :) Ennyi az egész.

Valóban nem vádoltál, viszont aki vádolt, arra olyan mód reflektálál, ami szerintem legitimálta a hozzászólását, annak ellenére, hogy Te sem tegnap óta vagy a fórumon, biztos vagyok benne, hogy nem először látsz tőlem hozzászólást. Szerintem vitáztunk is már többször, de lehet tévedek.

Na mindegy, nem akarom tovább húzni ezt, szimplán leírtam a véleményem, vitázni szeretek, a másik véleményét, ha érvvel alátámasztja el is fogadom, helixP tök jól leírta az álláspontját, ráerőltetni viszont nem szeretném senkire sem az én véleményem, ez sosem volt cél. Szóval nagyjából ez részemről ennyi volt. :R

Új hozzászólás Aktív témák