- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubracer
újonc
Most csináltam ezt a képet és valszeg akkor is így volt amikor rendeltem. Erre mondom, hogy ez alapján úgy gondolom van traiff insurance hiszen be van pipálva hiába 0 az értéke. Miért ne lehetne ingyenes hogyha más is lehet ingyenes mint például a házhoz szállítás. Lehet ingyenes promóciós okokból vagy mert bizonyos összeg felett az vagy mert a szállítási módozat miatt az. A lényeg, hogy ez így igen félrevezető.
#10400Igen, meg tudja magyarázni a BG de ettől még megtévesztő. Amúgy nekem sem áll szándékomban veszekedni senkivel. Písz.
-
Pubracer
újonc
Ja, akkor elnézést ha csak és kizárólag erre vonatkozik a logika. Ennek ellenére azt gondolom én is, hogy ha ott van bepipálva akár nullás értékkel egy kiegészítő opció akkor az ember logikusan gondolhatja azt, hogy az egy aktív opció hiszen miért ne lehetne egy kiegészítő opció ingyenes ugyanúgy mint egy szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged