-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubracer
újonc
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget kérnék a hozzáértőktől. Rendeltem egy hangszórót a banggood-ról EU Priority Line szállítással és mégis kaptam egy sms-t a postától, hogy akkor vámolni kéne. Most ilyenkor mi van? Mégsem tréfa mentes ez a fajta szállítás? Amúgy tariff insurance nem volt a rendelési opciók között csak shipping insurance gondolom azért mert elvileg nem kell. A kérdésem az, hogy ez most csak valami malőr és véletlenül küldtek nekem sms-t vagy mi a ló?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged