Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
-
-
válasz
spileraaa
üzenetére
Mert csak Magyarországig jön a szállító, vagy más okuk van. Ez van, nem kell indoklás:
Shipping: (ES) This warehouse can not ship to your location.Nincs itt rokonság nálunk akinek a címére küldhetnék? Te azt a magyar címet felveszed az Address Book-ba és annyi, fent Hungary szálltás és erre a címre fizeted.
-
spileraaa
senior tag
nem tudjatok miért nem szálit spanyol raktárból Romániába?
ez nagyon jó árban megtudnám venni de nálam csak HK jön be
Banggod Eu raktár. Pocophone
[link]
Kupon: BGESF1
259.99$ -
válasz
Domeeno
üzenetére
Ezt mindenki vegye figyelembe: During the Mid-Autumn Festival holiday from September 12th-15th, email response time will be delayed.
Ezen a linken és ezeket (sárga jelölés) választva és nem a Live Chat, hanem mellette a Email Us, rákérdezni hogy hol is tart a dolog. Kell majd az Order number
-
Druss
tag
válasz
szabi__memo
üzenetére
Hehe nekem is van, de még nem jöttem rá. Ilyenkor lehetne ott egy link ami a választható termékekre visz.
-
szabi__memo
nagyúr
Van $3 app kuponom. Ma jár le. Eddig bármit próbáltam semmire nem engedte. Nem akciósokat próbáltam..
Honnan lehet tudni hogy mire használható? -
Beni2360
félisten
válasz
Domeeno
üzenetére
Mondjuk ha linkesítenéd a terméket jobban tudnának segíteni.
A várható szállítás szerintem meg az ő általunk postára adást jelenti, de link nélkül csak találgatni lehet. És egy akkori elmentett képet a termékről mert amint látom most már 24h belül szállítanak. Na meg milyen szállítást választottál? -
Domeeno
újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Először vásároltam a Banggood-on, és kicsit csalódott vagyok. Vásároltam 08.18.-án 38ezer ft-ért egy autós kamerát. A megrendeléshez azt írták várható szállítás 08.28.
Próbáltan több szálon is felvenni velük a kapcsolatot, de nem reagáltak semmire.
Eddig az Alliexpres-t használtam, ott tudom ilyenkor mi a teendőm.
Itt hogy tudnék egy kis plussz információt a termékről? Nem baj ha késik, csak érkezzen meg..
Előre is köszönöm a segítséget -
Benhill
senior tag
Innen még kettő ember hiányzik, töltsük meg, hogy legyen esély nyerni.
-
JohnnyBoy
tag
Zeblaze NEO okosóra snatch link:
[böngészős link]
[mobil böngésző link]
[app link] -
válasz
herrká
üzenetére
Ha 09.15 a dátum és vasárnapra esik, akkor a követő nap vége a lejárat, 13-án idő előtti a dolog, 15-én meg nem munkanap és azért korai. Inkább hétfőn kellene, mert esetleg még délelőtt befuthat, volt valami nyomkövetési szám?
Igen, ez a link. Ezeken a menüpontokon keresztül és kell majd a vásárlás száma is.
Order&Tax
Track my package
Not received after the estimated shipping TimeBeírod hogy már többször lett módosítva a határidő, nem tudsz már tovább várni.
DE Wroclawból már Pozsonyban kéne csücsülni a csomagnak, biztos nincs még ott? -
herrká
senior tag
Sziasztok! Segítsetek már, még nem kellett ilyet csinálnom!
1. A meg nem érkezést az Összefoglaló 3. pontja alapján valami "menüs" részen kell jelezni, jól értem?
2. Vagy le is kell írni részletezve, hogy júni 17-én rendeltem, az order details szerint 09.15-ig kellett volna megérkezni. Ezt amúgy már 3x hosszabbították. Péntek van így vasárnapig már nyilván nem jön meg. Több mint két hete Wroclaw. Kérem vissza a pénzt stb. Vagy mit kell írni?
3. Megvárjam a vasárnapot a reklamációval?
Köszönöm! -
tt124307
tag
Ugyebár azt írták, hogy a rendelést követő 2-7 napon belül kapok követési számot. Nem történt meg. 10 napig türelmes voltam (munkanap, ami ugye két hetet jelent). Írtam nekik, hogy nem kaptam követési számot, erre első körben leráztak, második körben közölték, hogy általában 15 munkanap (3 hét a szállítás). Jól van, vártam egy hónapot türelmesen, nem jött semmi infó, majd ez a levél arról, hogy sorry, elveszett a csomag. Megértem én, hogy problémák vannak HK-ban, de attól nem kéne lerázni a vevőt, kamu válaszolat adni. Nem ez az első eset, hogy kamuzik a BG, csak eddig nem ez volt az általános, nekem is volt tőlük sok rendelésem, max. 1-2-vel volt valami kis apró gixer, de ennyire gáz még soha.
Az persze tanulság, hogy utánanézhettem volna a kínai (Hong Kong-i) helyzetnek korábban, akkor hirtelen ez eszembe sem jutott. Ez most egy újabb szempont lesz a rendeléseimnél. Most, hogy hirtelen felindultságól cseteltem egyet a help desk-kel mindjárt lett tracking number, csak azt nem tudom, hogy ezt miért nem tudják maguktól is küldeni, főleg úgy, hogy volt már előzménye a dolognal. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a GLS mit fog domborítani és a most megadott várható 9 napból mi lesz végül, de inkább lezárom magamban egy jó két hétre ezt a témát, az ember nyugalma többer ér. -
válasz
tt124307
üzenetére
Tényleg nem láttál a Hong Kong-i helyzettel kapcsolatosan semmit? Jóformán megbénult az élet.
Csak egy kis matek 27901 Ft-al kevesebbe kerül amit megvettél. Tényleg nem lehet adni nekik időt hogy zavargás, a szállítmány ellopás vagy bármi rajtuk kívülálló valami miatt elveszett a csomag esetén tudják rendezni a dolgot?
Volt lehetőséged azonnal visszakapni a pénzt, te mást választottál.
Külön hangsúlyozom, hogy ez egyszerű hozzászólóként írtam és nem topikgazdaként. -
válasz
tt124307
üzenetére
Csak szólok, hogy a hivatalos elvárás az hogy ha van probléma akkor a kereskedő vásárlói védelmét kell elsőként igénybe venni, ha itt nincs megegyezés akkor a PayPal vásárlói védelme.
Könnyen vagdalóztok a PayPal claim-el, ami valójában dispute és meg nem egyezés esetén a claim, de egyezkedni kellene.
Miért nem rendelted PDM-el vagy CN raktárból, akkor nem lenne gondod, már megkaptad volna. -
tt124307
tag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
De, választhattam a resend és a refund között. Resendet kértem, azóta nem történt semmi (3 nap), egyszer írtam nekik hogy wtf, arra egy automata válasz jött, hogy le vannak terhelve, késések lehetnek, bla-bla. Jövő héten még adok nekik egy esélyt, utána megindítom a Paypal claim-et.
-
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Augusztus 15 volt kezdete szeptember 15 lesz a 30 nap. Mire full refund? Elveszett, küldi újból.
Néha tényleg nem vicces a dolog.
A várható szállítás 7-15 munkanap, a lényeg a várható szó. Nem kötelezték magukat ezzel semmire. Még mindig van nekik ez 60 napos idő a full refundra, addig viszont akár 3-szor újra küldheti. -
válasz
tt124307
üzenetére
Ha CN a feladás akkor reklamálj, egyébként meg 60 nap után kérheted vissza a pénzt ha nem kézbesítik addig.
Nem igazán lehet őket csesztetni a Hong Kong-i mizéria miatt, a kereskedelmi cégek újság hirdetésben kérték a tüntetőket hogy ne csesszenek már ki velük és az "országgal".
Ellopják a szállítmányt a bűnözök a zavargások idején, biztos hogy a kereskedő a hibás. Lehet hogy a rendőri kíséret sem lett volna elég, de erre azért észszerűtlen lenne kötelezni a Banggoodot.
Ez tipikusan olyan helyzet ami nem róható fel nekik. 600 pont 6 $ a türelmedért.
Semmilyen nyomkövetési szám nem volt megadva? -
tt124307
tag
Én ilyet kaptam tőlük a héten
:"We are sorry to inform you that your order [--------] lost in transit and we have sent 600 points to your account as goodwill."
Mondjuk ez aug 15-i rendelés volt, kétszer kérdeztem rá a trackingra, mindkétszer kamuztak, lassan meg kellett volna jönnie. EU priority line szállítás lett volna.
-
Akkor legyél egy kicsit türelmes.
Nem itteni vásárlásom volt, de az be sem ért a reptérre, a bejegyzések szerint aznap volt a blokád és ismerve bizonyos fajta tüntetőket, egy logisztikás csomagszállító esetén a gépjárművezetőnek nincs olyan kötelezettsége hogy az élete árán is megvédje a szállítmányt, szerintem ott akkor voltak némi "csomag elvesztések". -
Druss
tag
-
Salex1
őstag
Böngészős linkek, ha betelt a 11455, gyertek ide:
-
bl4ze
veterán
-
válasz
szemmelver
üzenetére
Annyiszor írtam már minden EU-n kívüli küldemény, akár 0,5 $-os tétel EU-n kívülről vámeljárás után kerül be a vámjogi szabadforgalomba az országba, az értékhatár alattiak egyszerűsített eljárással, míg a feletti értékűekhez be kell nyújtani a vásárlási igazolásokat.
Ezt szokták könyvelni is, azt látod. Nem mindig írják be. -
w.miki
veterán
Fórumban ajánlották, nagyon részletes a posta ninja
-
warta
csendes tag
Sziasztok, ide még kéne egy ember...
Meg ezekhez is #11455 -
Thoty
senior tag
válasz
szemmelver
üzenetére
Mert nem vámolták (szerintük nem kellett vámolni), hamarosan hozza a postás.
-
szemmelver
aktív tag
Ilyennel talalkozott mar valaki?
09.06 bejövő küldemény atvetele a kicsereloben
09.13 Vam kezelés vége
09.13 bejövő küldemény belföldi tovabbkuldeseNem kaptam semmi ertesitest, hogy vamolnak a csomagot.
-
Benhill
senior tag
Itt se mutat semmit? Nekem van a gearbesten a rendelésem (szintén PostNL) ahol semmi mozgást nem ír, azonban ha tracking oldalra beírom a csomagkövetési számot, ott viszont van.
-
Benhill
senior tag
-
bl4ze
veterán
EU Priority BG rendelés, 4 db airdots :
LX744682xxxNL
Aug 22, 2019 10:01 PostNL The item is pre-advised to PostnL
Több mint 3 hete meg sem mozdul. BG pedig csak bull3%%ol

-
edk-
őstag
Ebbő a snatchből még ketten hiányoznak: UMIDIGI F1 Play (böngészős)
-
Lehet kérni, de ők nem garantáltak olyat hogy az EU priority line szállítás esetén a küldemény el fogja kerülni a vámellenőrzést.
Itt egyébként másról van szó. Én nem mosnám össze a dolgokat ennél a szállításnál. Amit ezzel és az elődje móddal holland postai nyomkövetési számmal küldték azon mind a (#11383) hsz-ben látható címkével érkezett, függetlenül attól hogy az adott dolog az CN vagy HK raktárból jött valójában. Így én továbbra is állítom hogy alapból megfelel az EU priority lina ara amire használjuk.
A PDM-nél van tariff insurance a +költség megtérítésére -
szemmelver
aktív tag
válasz
RevoneX
üzenetére
Szia!
ezt kitoltod, bescanneled és visszakuldod nekik az ott leirt email cimre. itt a segitseg a kitolteshez. Vagy pedig regisztralsz a posta oldalara és online csinalod itt
Nekem is ertekhatar alatt volt es tegnap nekem is bekertek. Ne parazz. Elkuldod hogy valoban ertekhatar alatt van, es megkapod majd valamikor a csomagod
-
válasz
RevoneX
üzenetére
Összefoglaló, 7. Vámügyintézésről néhány gondolat
Kérték is az adatokat vagy azt látod nyomkövetőben hogy hold customs?
Ha a holland postás számod van és a hollandok rárakták az EU-n kívülről jött sárga címkét akkor az nem egészen EU priority lett és ezért vámolás, ha visszalapozol látsz egy mostanában érrkezett EU priority-s csomagolást, az valóban áfamentes.
Egyébként függetlenül az EU-ban történő feladástól kérhetnek be adatokat a vámosok, ha valami nem tiszta a küldeménnyel. Azokat is az NKK-ba viszik hogy a kutya átszimatolja. -
zappafan
csendes tag
Innen még hiányzik pár ember.
Nem reklám, de rajtam kívül még ketten nyertek a csoportomból.
Böngészős link: UMIDIGI F1 PLAY -
RevoneX
csendes tag
Sziasztok! Valaki tud erről az új vámkezelésről valamit? Megfogták az EU priority lineos csomagom. És ahogy nézem a többi csomagomat is megfogták, és be kell küldeni az adatokat. Pedig bőven vám határ alatt volt mindkettő.
-
PainKiller13
őstag
Zeblaze Vibe snatch.
-
Tomi0703
addikt
Ahova tudtam mentem. Látom még sok a nem betelt csapat, így nem fűzök sok reményt, hogy megtelnek az enyémek, de hátha.

UMIDIGI telefon
Xiaomi Powerbank
Blitzwolf füles
Zeblaze Neo óraKöszönöm.

-
-=Jam=-
addikt
Csatlakoztam ahova tudtam, és hoztam én is, ha betelne a többi

-
edk-
őstag
Böngészős linkek, ha beteltek a korábbiak, ide is várom a csatlakozókat:
-
JohnnyBoy
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Most meg ugyanarra a termékre mutat a két link.

Gondolom ezt akartad linkelni:
Power Bank -
jjeahh
nagyúr
Ha beteltek az előzők:
A powerbankot nem postázzák ide, szal azt nem tom szneccselni
-
Druss
tag
Csatlakoztam ahol volt hely, köszönöm ha csatlakozol

Saját böngészős linkek
-
zappafan
csendes tag
Böngészős linkek, ha már nincs hely az előzőekben.
Umidigi F1 Play
Xiaomi 2C Power Bank
Blitzwolf® BW-FYE7
Zeblaze NEO -
kigyi_23
addikt
-
JohnnyBoy
tag
-
Aidan85
aktív tag
-
dugesz77
őstag
-
Vertigo18
addikt
Jöjjön akkor itt is 4 böngészős snatch... Köszi a csatlakozóknak!
-
beginnerguy
tag
Csatlakoztam, akikhez tudtam.
Böngészős linkek alább.

-
Csak nekem írja "server is busy", ha az EU modellt választom a telefonnál?
-
nightzone
aktív tag
Asztali bongészős snatch:
UMIDIGI F1 okostelefon black
Xiaomi Powerbank
Blitzwolf füles
Zeblaze NEO okosóra -
JohnnyBoy
tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
nem jók a linkek
Én is indítottam egyet:
Blitzwolf® BW-FYE7 füles -
zeon.hu
nagyúr
Blitzwolf füles [link]
-
cof
veterán
Friss snatchek:
UMIDIGI F1 Play Android 9.0 Global Bands 6.3 Inch FHD+ NFC 5150mAh 6GB RAM 64GB ROM Helio P60 Octa Core 2.0GHz 4G Smartphone - Red EU Version
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB Output
[Dual Dynamic Driver] Blitzwolf® BW-FYE7 TWS bluetooth 5.0 Earphone Heavy Bass Stereo Bilateral Calls Headphone with Charging Box
Zeblaze NEO 1.3inch Full-round Touch Screen Blood Pressure Heart Rate Monitor Female Physiological Check Countdown Stopwatch Silicone+Leather Band Smart Watch
-
htc07
addikt
na csináltam már én is pár snatchet a friss batchből:
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB Output
-
JohnnyBoy
tag
Asztali böngészős snatch:
UMIDIGI F1 Play okostelefonXiaomi 2C 20000mAh QC3.0 Power Bank
app link:
UMIDIGI F1 Play okostelefon
Xiaomi 2C 20000mAh QC3.0 Power Bank -
20-al feljebb látsz egy eredményt, nincs a szállítási móddal semmi probléma. Vagy GLS, itt már nem a problémás szállító juttatja el a GLS-hez az árut, vagy holland posta amit ott adnak fel másodjára.
Hát HK-n még mindig nincs rend, az 1-3 nap szerintem nem biztos hogy tartható, de 9-nél kevesebb. -
Sanki
addikt
Mostanság az EU priority line-os szállítás mennyire megbízható?
Ez az óra rendelve áfahatár felett, ha a fenti szállítást kérem mennyire fog átjönni? (Tudom senki se tudja előre, de a mostani tapasztalatok érdekelnek).
Kuponnal + szállítással együtt: US$97.92 lenne.
Illetve mindegy, hogy HK vagy CN raktárból venném? Ahogy látom a HK raktáron van készleten, szóval 1-3 nap a feladás elvileg. (CN raktárról elvileg 9 nap).
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Spórolós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mesterséges intelligencia topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

: