Hirdetés
Aktív témák
-
vicces
addikt
válasz
Sunyi Sanyi
üzenetére
ezzel én is igy voltam.:(
de már kinőttem belőlük sajnos. vagy szerencsére ? -
vicces
addikt
már rosszul kezded.
én is igy voltam vele, hogy megy az idő, öregszem, minden változik......aztán tök depi lettem.
a lényeg, hogy mindig csináljátok azt amit ti akartok, szarjatok mindenkire, - majd, ha dolgoztok már a kenyéradód fönökötökre talán ne:).
és a lényeg, hogy ne probáljatok meg megkomolyodni.
az sajnos megy magától :( :Y jo ez az ikon :))
jah, és ugy érezzétek magatokat jol, hogy gondolva az utódokra, ne nagyon amortizáljátok le a Föld nevű bolygót :DD
[Szerkesztve] -
vicces
addikt
a mi szerenádunkat én se fogom elfelejteni. az nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon sirály volt.
viszont azt vettem észre, hogy az idő múlásával mindenki kezd egy kicsit másképp emlékezni rá :) -
vicces
addikt
ez nálunk is igy van.
eleinte kb 1 évig havonta volt osztálytali.
most meg örülünk, ha egy évben 1x összejön. persze nincs olyankor se ott mindenki. mondjuk van egy pár kretén fogyi aki nem is hiányzik :))
a multkori tali után elkértük egymástol az email cimeket, mert ugye ma már szinte mindenki netezik. kb 3 napig leveleztünk. most meg már csak a küld tovább nyomi levelek jönnek:)
csináltam egy forumot is, mert mindenki be volt indulva rá. összesen 7-en regisztráltak, de csak 3-an dumáltunk. kb 2 hete már csak én vagyok. sajna változnak a dolgok.
ma a ballagáson találkoztam egy régi osztálytársammal. de semmi extra. köszöntünk. meg megkérdeztük egymástól, hogy mit keresel itt. és ennyi. mentünk mind a ketten a saját bandánk /család/ után.
olyan volt, mintha csak valahonnan ismerném, és nem nagyon volt olyan érzésem, hogy ő vlamikor osztálytársam volt. :(( -
vicces
addikt
én csak azt bánom, hogy annak idején nem tomboltam maximálisan ki magam.
csak kb olyan 99%-osan.
nagyon hiányzik valami, ami akkor kimaradt, csak nem tudom, hogy mi.
egyébként lehet, hogy a fősulikon azért vannak olyan nagy party-k, mert akkor jönnek rá az emberek, hogy egyszer élünk :DD
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest