- Steam Deck
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gaming notebook topik
- Objektívek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
MrDerekas
üzenetére
A gyenge merevlemezre nem eresztek rá semmit, csak ha már lementettem. A bad szektor úgy gondolom nem jelent fizikai sérülést.
A szoftverek többsége (winben szinte az összes) túl sokat próbálkozik és nem jól. Néha többszöri próbálkozásra kiolvassa a szektort, de legtöbbször csak jobban belefárad. Illetve a merevlemez tök felesleges utasításokat kap a géptől, amit többnyire már végre sem tud hajtani. Valamiért időnként hibás szektorokat generál írás közben, ezért is fontos, hogy több írás ne történjen mentés előtt.
Mivel hardware-es imagerre nem akarok költeni, próbálom megtalálni a leginkább hasonló software-es vonalat. Külföldi fórumokon a HDDSuperClone-t dícsérik, ez a DDRESCUE alapjaira van építve, ami már amúgy is a legjobb software-s vonal tovább fejlesztése. Itt van leírva a 4. pontban a működési teóriája.
A gondom, hogy erősen linux alapú, ami nekem ismeretlen és ebből a szakmai angolból is sok mindent nem értek. Volna erre valakinek ötlete, milyen parancssorokkal kéne nekifutnom? Ahogy látom, többféle olvasási módot is, logolást, hibás részre való visszatérést támogat a program, de nem tudom merre induljak vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Seagate Barracuda 1TB 3,5" HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 512GB M.2 NVMe SSD Bazár Samsung / WD / Micron / Kingston
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- 160 giga sata Hitachi Deskstar HDS721616PLA380
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest