Aktív témák
-
sadams
tag
Rendben, köszönöm Nektek a segítséget, akkor egyelőre várakozok, majd futtatok 3-4 naponta scandisket.
A winchester még féléves sincs egyébként [van garancia rá], de ha tényleg nem lesz több badsector és semmi különleges hiba nem jelentkezik akkor egyelőre nem érdekelne a dolog. Persze garancia lejárta előtt cseréltetném, de most nehezen tudnám megoldani az adatmentést.
HDTune Smart:
[link]HDTune Bad Sector:
[link] -
sadams
tag
Nézegettem a már meglévő témákat, de nem találtam megoldást a kérdésemre:
Most lettem figyelmes, hogy a 320-as Maxtor winchesteren 4 KB Bad Sector van. Windows Scandisk és HDTune szerint is.Olyasmire gondoltam, hogy nem lehet megoldani valahogy, hogy ezt a hibás részt ne használja a winchester? ...vagy esetleg milyen progi van, amivel a bad sector javítani lehet adatvesztés és mindenféle formázgatás nélkül?
Válaszokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged