Hirdetés

Aktív témák

• Oszama Bin Láda

csendes tag

Aki ismer, tudja ki vagyok és miért nem a saját nevemben írok most. Mert igazából nem merem felvállalni azt a nicket, ami alatt írogatok ide, mert még elmebetegnek néznének...

Szóval a sztori. Egy kiadós veszekedés után - egy lánnyal - autóba ültem és kerültem egyet itt a miskolci vadonságban. Már hazafelé tartottam a hegyek között, amikor észrevettem, hogy jobb kézről nekem egy fényforrás világít. Odapillantottam, de úgy tűnt, hogy csak egy fellőtt rakéta, vagy hasonló. Mintha jelzés lett volna. Az útra figyeltem, de a fényforrás nem szűnt meg, hanem egyenletes tempóban közeledett a hegy felől. Láttam, hogy éppen keresztezni fogja az utat majdnem előttem, de nem tudtam, hogy milyen magasan lehet. Egyre közelebb jött és egyre nagyobb lett a fényereje. Beleléptem a fékbe és kiszálltam a kocsiból. Csak a fák susogása hallatszott, ahogyan mozgatja őket a szél. Se motor, se rotorzaj. Először helikopternek, aztán valamiféle kis gépnek néztem, de túl alacsonyan volt ahhoz, hogy ne halljak semmit.

Végül elsuhant fölöttem és egy hangot sem adott ki! Egyenletes, lassú tempóban eltűnt a másik hegygerinc mögött. A fényforrás gömb, vagy csészealj alakot vett fel, de nem láttam semmi egyebet. Ez meg mi volt? Hacsak nem egy éjszakai sárkányrepülő, akkor mi?...Igazából ami a legfurcsább, hogy a fényből szemernyi sem esett az útra, csak a tárgy (???) körül volt erősen érzékelhető.

Azt hiszem kiírtam magamból ezt az X aktát, most már mehetek aludni. Ha valaki venné a fáradtságot és mégis írna ide, akkor Oszamaként fogok reagálni. Még jó, hogy kettős életem van itt a PH -n. ;]

Aktív témák