Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- 3DMark05 eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Oszama Bin Láda
csendes tag
Aki ismer, tudja ki vagyok és miért nem a saját nevemben írok most. Mert igazából nem merem felvállalni azt a nicket, ami alatt írogatok ide, mert még elmebetegnek néznének...
Szóval a sztori. Egy kiadós veszekedés után - egy lánnyal - autóba ültem és kerültem egyet itt a miskolci vadonságban. Már hazafelé tartottam a hegyek között, amikor észrevettem, hogy jobb kézről nekem egy fényforrás világít. Odapillantottam, de úgy tűnt, hogy csak egy fellőtt rakéta, vagy hasonló. Mintha jelzés lett volna. Az útra figyeltem, de a fényforrás nem szűnt meg, hanem egyenletes tempóban közeledett a hegy felől. Láttam, hogy éppen keresztezni fogja az utat majdnem előttem, de nem tudtam, hogy milyen magasan lehet. Egyre közelebb jött és egyre nagyobb lett a fényereje. Beleléptem a fékbe és kiszálltam a kocsiból. Csak a fák susogása hallatszott, ahogyan mozgatja őket a szél. Se motor, se rotorzaj. Először helikopternek, aztán valamiféle kis gépnek néztem, de túl alacsonyan volt ahhoz, hogy ne halljak semmit.
Végül elsuhant fölöttem és egy hangot sem adott ki! Egyenletes, lassú tempóban eltűnt a másik hegygerinc mögött. A fényforrás gömb, vagy csészealj alakot vett fel, de nem láttam semmi egyebet. Ez meg mi volt? Hacsak nem egy éjszakai sárkányrepülő, akkor mi?...Igazából ami a legfurcsább, hogy a fényből szemernyi sem esett az útra, csak a tárgy (???) körül volt erősen érzékelhető.
Azt hiszem kiírtam magamból ezt az X aktát, most már mehetek aludni. Ha valaki venné a fáradtságot és mégis írna ide, akkor Oszamaként fogok reagálni. Még jó, hogy kettős életem van itt a PH -n. ;]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Horgász topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Microsoft Excel topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okos Otthon / Smart Home
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest