- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
B.Á.L.!.N.T #92372 üzenetére
Expedition 33-ba bent voltam a karakter menüben és már fejhallgatón keresztül is zavart a zúgás. Elindítottam az Afterburnert és akkor látom, hogy a venti 78%-on teker a GPU meg már 73 fokos. Kliéptem a menüből és akkor láttam, hogy a játékot egy ilyen nagy ködös résznél állítottam meg. Úgy tűnik számolja a menüben is a háttérben a dolgokat. Eljöttem onnan és visszament 65 fokra. Ekkor gondoltam, hogy egy pasztázás nem árt. Mondjuk az egészet az Unreal 5 enginnek tudtam be inkább.
Köszi mindenkinek a segítséget
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy 3080-at használtam (MSI Suprim X RTX3080 10Gb). Néha már most olyan 75-80 fok között van és elég hangosak a ventik. Újrapasztázom, biztos segít benne valamennyit. Milyen pasztát érdemes vásárolni hozzá? Kell még esetleg más kiegészítő hozzá? Thermal pad, stb.?
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Eladtam MSI GTX 1070 ARMOR 8G OC kártyát. Nálam hibátlanul ment amikor kivettem a gépből. Mire odaért a vevőhöz tönkrement. Engedjük el ezt a dolgot, nem tudok vele mit csinálni. Visszavettem a kártyát.
A tünet, hogy ha be van helyezve a kártya a gépbe akkor egyáltalán el sem indul a PC. Ventilátorok sem pörögnek fel, semmi nem történik. Több gépben is kipróbáltam mindegyikben ez a hiba. Van bárkinek tippje, hogy mi lehet a gond? Gondolom valahol zárlat lehet benne. Javítható egyáltalán? Találkozott már valaki ilyen gonddal?Előre is köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged