- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
görcs
csendes tag
Sziasztok!
Összeraktam egy új konfigot,de a vga kártya nem ad képet!
Összetevők:
ASUS R9270X-DC2-2GD5 R9 270X 2GB GDDR5 PCIE
Alaplap:GIGABYTE GA-990FXA-UD3
tápHIEFTEC GPS-700A8 700W
Proc:AMD FX-8350 4.00GHz AM3+ BOX
16Gb hyperx 1866Mhz ram
Minden teljesen új, garanciális darab.
Mivel a vga-n nincs hagyományos dsub, átalakító meg nem volt a dobozban ,túrtam egy használt régebbit. A gép elvileg elindult,1 csippanás aztán semmi!
Lehetséges hogy nem jó a régebbi D-Sub/DVI-I átalakító? (hagyományos d-sub monitor van csak,nem tudom máson próbálni)
Vagy sikerült kifognom az első ipari hulladékot,ami 1 másodpercig sem működött?
(beleraktam a régi gtx7800top karit,azzal elindult,frissítettem alaplap biost,de így sem csinál semmit a vga
Mind a 2 zöld led világít a vga-n,indulásnál ventik felpörögnek,aztán le is állnak,de csippanás után ujra pörögnek,hűtő langyi )
Valakinek ötlet?javaslat?
Köszi -
görcs
csendes tag
válasz Directors #44649 üzenetére
Sajnos én is így gondolom,csak meglepett,hogy nem a "használat" ártott meg neki,annyira selejt,hogy el sem indul.Bedobozoltam,hétfőn megy vissza a boltba,sajnos iponos cucc,várhatok 2-3 hetet,mire lesz másik.Az azért még érdekelne,hogy másnak sem volt benne átalakító?Sok asus terméket láttam már,és eddig pozitív volt a tartozék ellátásról a véleményem.Igaz ez "csak" 54 e-Ft,de legalább nem működik,nem is kell hozzá semmi
-
görcs
csendes tag
válasz Tournament #44652 üzenetére
Előnyben részesítem a dobozos termékeket,kényeztessenek,ha már eltartom őket Ez is az,linkelném de ugye tilos,szóval...hmmm...Maga a doboz nagyon csilli-villi,van benne 2 rekesz,alsóban maga a kártya, felsőben egy külön hajtogatott dossziéban a cd,crossfire összekötő,molex/vga táp átalakító,meg magyarul is tudó kézikönyv, de a lényeg a d-sub/dvi-i az nincs...még egy gagyi hdmi madzagra sem futja evvan.
-
-
görcs
csendes tag
válasz trancemusic #44654 üzenetére
Hát igen,azért roppant bosszantó tud lenni,hogy összevásárolsz 250-300 e-ft-ért egy gépet,összerakod,és egy tetves 500 ft-os átalakító kispórolása miatt nem tudod használni
-
görcs
csendes tag
válasz Permet Elek #44674 üzenetére
A kolléga írta,[link]hogy mikor nem ment a dual graphics win 8.1 alatt,win7-re is lecserélte op rendszert,úgy sem ment.Engem az zavar ebben a lapostopban,hogy dual graphics létére nincs a biosban semmi vga-ra vonatkozó beállítás...(hogy adsz neki hardver szinten sorrendet(force)?ramot?stb...
Nagyon elvetemült ötlet kivenni (fizikailag!!!)a dedikáltat,csak aput hagyni,(ami ha jól olvastam,intel (i3?),nem amd) aztán mikor az megy,akkor vissza radeont,és úgy telepíteni hozzá a drivert?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- LEGO klub
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest