-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cassius.clay
senior tag
válasz
TTomax #44646 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon dühítő problémával állok szemben. Adott egy Dell Inspiron 3521 tipusu laptop Intel HD 4000 videókártyával és mellette még egy ATI 8730-assal. Az Istennek se tudok az ATI-ba életet lehelni.
-A géphez hivatalos win 8.1 van
-Mivel a Windows által felrakott driverekkel, frissítésekkel nem működött a az ATI vga, ezért teljesne töröltem azokat, majd próbálkoztam az AMD oldaláról letöltött legfrissebb szoftverrel. Ez sem működött. Aztán töröltem az Intel és ah ATI drivereket is, majd mindkettőt a DELL honlapjáról töltöttem le, mivel hibrid rendszernél ezt javasolja az ATI, ha nem két ATI kártyáról beszélünk. Tehát a Notebogk gyártó által készített drivereket is letöltöttem. Már windows 7-el is próbáltam, ott sem működik, hogy egy játék az ATI vga-t használja. Csak az Intel-t használják. Hiába állítom be a jobb klikk váltható grafikus rendszerben , hogy magas teljesítményen fusson "X" program, mert nem működik akkor sem. Mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest