- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
po1son
addikt
A napokban beszereztem egy xfx 6870 referencia kártyát. A problémám az, hogy a ventilátor 20%-on (1100 rpm) megy alapon, de akkor is csak 20%-on megy, amikor éppen játszok és már 80-90 fokos a kártya...Amikor meg eléri a 100 fokot, akkor elkezd 1000el menni a venti, hogy hűtse a kártyát...
Persze játék előtt manuálisan betudom állítani amd katiba, hogy 40-50%-on menjen és akkor nincsen gond, de nincs erre másik megoldás? 13.9 driver fent van, ha ez számít vmit.
Egyébként már több, mint 2 éves a kártya. Van értelme újrapasztázni, mert még nem volt soha?
Várom a segítséget !:STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz shootme2 #34022 üzenetére
Az a vicc, hogy hiába állítom be nem működik.
Ilyenkor mi van?
2x is flasheltem azokat a beállításokat, amiket szeretnék... A flash biztos sikerült, mert amikor megnéztem a beállításokat editor-al másodszorra, akkor már azok a fan beállítások voltak, amiket én adtam meg. Köszi az előző segítséget is.[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
po1son
addikt
válasz po1son #34024 üzenetére
MSI afterburnel meg tökéletesen működik. De hát sajnos ez csak számomra fél megoldás, mert én ezt nem szoftveresen szeretném megoldani, hanem hogy a biosba működjön az, amit szeretnék...
Létezik esetleg olyan, hogy nem működik a videokártyán a bios fan?![ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest