- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Milyen videókártyát?
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Olcsó sportkamerák (GoPro alternatívák)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyík001
csendes tag
És azok mennyit számítanak??
Meghát olyan adatokat tényleg nem írnak ki, akik árusítják a karikat.A lányeg a mi lényeg, vinni a legújabb játékokat FULL grafikán?
PL: NFS Run...Ajánlott gépigénye HD6950-es.... ez nekem már egy kicsit borsos lenne, annyit nem akarod VGA-ra költeni, hacsak....
Szóval amit említettem kari megéri és viszi full grafikán a legújabb és a jövő játékait?
legalább egy 2-3 évig vinni fog mindent legalább egy olyan közepes grafikán? -
-
BogyóBP
addikt
a DDR3 és a későbbi fejleszthetőség.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Sapphire RX7800XT Nitro+ 16GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 12 M 650W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
regener
veterán
Tudom, mivel biosnál még semmilyen drivert nemtöltene és kéne lennie képnek.
+atti_2010
Az a legrosszabb hogy még túlhajtva sem lehetett az E4500 mellett, húzva sem volt, még nincs 2 hónapja hogy véve lett használtan és pedig szépen vitt minden játékot ami elé állítottuk. Pl.: AC Brotherhood 1368*768 8X AA és minden maxon = semmi szaggatás.
-
fixer92
aktív tag
A mert hülye azért nem vagyok típusúakra gondolsz? Mert ott tényleg előfordul.
Nem csak az a lényeg, hogy mennyi FPS-t kamuzik, én ezt példának küldtem, hogy ilyesmire számítson ettől a kártyától... semmi egyéb.De itt is utána lehet olvasni, ha nem csiped a videokat.
Bár sztem te úgyis tod, h nagyjából mit tud.[ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
steve24
aktív tag
megtaláltam az X1800GTO-t is neki a pontszáma 702
A 6670 pedig 1190
ez nagy külömbség?
mivel nekem az 1800gto kártya is nagy ugrás volt mert előtt egy hd 2400xt volt
,A Half Life 2 nem tudtam fullon játszani , ezzel pedig simán megy fullon meg a többi játék is, az összes cucc bekapcsolva ,
csak akarok új játékokat és nem akkor kinlódni a kártyával, ezt meg eltudom adni van jelentkező rá.
csak ezek miatt kérdeztem a dolgokat hogy tisztába legyek vele----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
-
andrasko
senior tag
Nekem a 400W aktív Chieftec -kel nem indult az i7-920 + HD4870 Toxic konfig.
Most FSP Aurum Gold 550W tápom van, azzal ment a CF is.(#15000) chosa91
Megkevert ez a 3870-es vizesblokk... de rendesen.[ Szerkesztve ]
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
steve24
aktív tag
Nekem a jánlottak a mostani kártya helyett egy ATI HD 6670,
Ez többet fogyaszt a mostaninál de csak játéknál ugye? nekem az lenne a cél hogy csendes legyen és kevesebbet foyasszon, viszont a teljesitménye is legyen jobb
Vagy túl sokat akarok?[ Szerkesztve ]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
Bocsi. lehet félre néztem azt amit linkeltem
De igen DDR 5 néztem csak a tipusát néztem, ki gondolná hogy még csinálnak vagy árulnak DDR3 VGA-t----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
Már nem emlékszem, valaki ajánlotta EZT régebbi hozzászólásban, csak össze kevertem de vissza kerestem, igen olyan 20kőrül mondtam, de ha kicsivel több és jobb kártya akkor legyen a drágább
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
BeerBier
senior tag
Nemnem,5570-ről van szó.
Azért kérdeztem mert a kártya topicjában sokan 800 Mhz fölé is tudták hajtani a gpu-t,de én akármilyen programmal próbálkoztam,700-nál nincs tovább a csúszka amin állitani lehet.[ Szerkesztve ]
Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
BeerBier
senior tag
Lehet hogy rosszul fogalmaztam meg belátom..
De igen,jól látod a problémát,a csúszkák maximum határértéke minden általam próbált (Afterburner,ATT,Easyboost) programban 700-on áll.
Csak azért érdeklődtem mert a kártya topicjában olyan screenshotokat láttam ahol a csúszka felső határértéke ennél jóval magasabb.Olyan vagyok mint egy hal....fejem is van,de a farkam irányit
-
bobalazs
nagyúr
Mire gondolsz hogy nem bírja átvinni?
A kábelre gondolsz?
Mert 1070 ti -be dugva adja a 4k 60 hz-et.
a z370 DP portjára dugva meg csak 30at.
alaplap weboldalán írja hogy 1.2-es a DP
intel oldalán meg hogy a processzor
Max Resolution (HDMI)‡
4096x2304@24HzMax Resolution (DP)‡
4096x2304@60Hz
Így tényleg nemtudom mi az akadálya. -
bobalazs
nagyúr
-
bencze
senior tag
Értem, most írom, hogy azt is mondják, ha az OCP kapcsol be akkor resetálni kell a hátsó billenőkapcsolóval ezt meg nem kell plusz gyanús, hogy felmegy a junction hő 110 fok fölé az a 2-4 mp alatt, az arra sem elég, hogy felpörögjön a ventillátor (de megteszi 100%-os venti mellett is), de azért szeretném kitalálni ha lehet, hogy melyik a rossz, ne gariztassak 2 felé úgy, hogy nem tudom kinek van igaza.
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Aprósólyom
addikt
A legutolsó nem béta verzió I. J nincs. A támogatási listában meg K a minimum. E felett már csak 2 BIOS verzió AM5 és AM6 néven.
A CPU kompatibilitási listából meg azt olvasnom ki, hogy az új béták csak az 5000 rizsák miatt készültek.
Simán benne van a pakliban, hogy elszartak valamit... Hiába régi lap, ha eddig jól működött és nem volt "naponta" VGA csere a PCIe slotban vagy letörve/megrepesztve nehéz kártyával, akkor nem sok esélye van hw hibának.
És energiában is kisebb írni a supportnak, ráadásul, akkor legalább konkrét infót kapsz, hogy hiba nélkül kell-e működjön az R5 3600 az új bétával is vagy ők is tesztelik, vagy megmondják, hogy tedd vissza a legutóbbi stabil verziót.#86641 carrionxxx: Írjál az MSI supportnak szerintem.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
BlackGoku63
kezdő
hmm mondasz valamit na elsorolom mivel
tolom fosnite hat ne is beszeljunk rola 60000 gigas videokartya meg 80megagigas processzor se lenneveleg mert szarul optimalizalt foshugy.
shadow of mordor mint kes a vajon
resident evil 4 rohogve
evil within 2
god of war
rainbow six
lol
hogwarts legacy tokeletesen fut viszont elegge sok benne a glitch meg csak ennel fordul elo masban nem
cs2
meg ugy alan wake 2 amit szeretnek stb… az osszes uj game magyaran. -
Leone743
tag
jó mostmár sikerült beálitanom ahogy akartam,de észre vetem még valamit hogy már amióta feltelepitetem a windowst azóta 1200mhz-en van a gpu órajele terhelésnél pedig enél magasabnak kéne lenie,ezt nagyon nem értem
[link]az igaz hogy használtan vetem de nem hiszem hogy át irta a bioszát az ember
[ Szerkesztve ]
-
Leone743
tag
a memoria meg növelve van,ha meg a gyárit visza rakom lehet elbucsuzhatok a kártyátol,kitudja miért van ez át irva lehet már hibás
sajnos voltmár olyan hogy kézi tuningal jó volt egy kártya magasab orajelen de ahogy át let irva a bios onantol a windows se volt használható,és csak ugy tudtam megcsinálni hogy még egy kártyát beraktam a lapba és azon keresztül visza álitotam,de ilyenre már most nem volna lehetöség
és amugy meg az auto tuning se engedi feljeb szinte semivel
[ Szerkesztve ]
-
Leone743
tag
jó hát akor majd csak a kapcsolót szedem ki,de nekem létfontoságú hogy legyen rajta kapcsoló tehát kötelezö megcsinálnom(mikrót is javitotam meg így,a fekete részt lekell csiszolni ahol vezetné az áramot és utána jó,mert ugye a sok szikrától be éget és fekete )
[ Szerkesztve ]
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
Én a vga-ra szavazok,akárhogy is 2017-es csúcskártyáról beszélünk. Nem tudom ő hányadik tulaj, hogy volt hűtve előtte a vga stb ...
Seasonic tápok mennyire döglenek ? nem igazán,ahogy tudomAtmil
Továbbra is javaslom,hogy szerezz be egy olcsó kis multimetert,ilyenkor aranyat ér. Meg amúgy se rossz ha van.
A forrasztást szabad szemmel így ebben a formában amúgy se tudod csekkolni.[ Szerkesztve ]
-
kolopele
nagyúr
Minél erősebb a VGA, annál erősebb CPU kell, és ezt csak úgy tudják bemutatni, ha egy 4090 - et tesznek melléjük, viszont ekkor a user elcsodálkozik, hogy mennyivel több az fps. Ilyenkor megveszi az összespórolt pénzéből a közel 200 ezres procit a közép vagy alsó kategóriás kártyájához, és azt látja hogy nem is lett több 40 fps - sel neki a játék, pedig a videóban ezt látta. A helyén kell ezt azért kezelni.
Csupingo: Én ezt tudom, és indokolt is olyan esetben ha valakinek van teszem fel egy I5 2500 - asa, látványos lesz a különbség már egy gyengébb VGA esetén is a csere már egy 8. genes I5 esetében is, viszont amikor egy 10700 - at, 5600 - at, stb. akar cserélni valaki középkategóriás VGA mellett annak már semmi értelme. A monitort meg azért hoztam fel, mert a felbontás nagyon is számít, mivel minél magasabb annál inkább a VGA lesz a főszereplő, pláne 4k - n.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
A felbontást is nézted? 4K vs dual4K
Megkértem őket, hogy legalább 20 percig játszanak. Átlag ennyi volt.
Mi nem érthető?
AW2 jól mutatja a különbséget. Olyan mint annó a Crysis volt.
Itt van még egy kép tőle.Így már szépen látni a dual4K felbontást.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Mit kimérni? Ezek valós tesztek! Rajta kívül még vannak mások akik ugyan így használják.
Direkt megkértem őket, hogy legyen összehasonlítási alapom. Akartam látni, hogy az én konfigomhoz képest mennyivel erősebbek.
Ugye nekem AW2 @4K ultra RT max 9-10fps produkál.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest