- Gamepad
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danii26
csendes tag
válasz
kolopele #92448 üzenetére
De elég, egy szóval se mondtam, hogy nem elég. Teljesen mindegy, mert minimálisan lett halkabb, attól még a jelenség ugyanúgy fenn áll
. Ha 60 fps-re leviszem, akkor elhalkul totál, de az úgy nem buli. Átépítem az új házba, meglátjuk az mennyire szigetel, próbálgatom még 1 hétig, aztán ha nem tudom megszokni, visszaküldöm.
Azért arra kíváncsi lennék, hogy volt-e már itt valakinek olyan Asus kártyája, ahol nem volt coil whine, mert olvastam, hogy az Asus híres ezekről. Bár a többinél is olvastam, szóval ez tényleg szerencse kérdése. leeht, hogy egy Aorus Mastert kipróbálok, bár simán lehet hogy abóbl megint kifogok egy hangosabbat
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Spórolós topik
- Gamepad
- Milyen notebookot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Androidos fejegységek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged