Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• killipoly

aktív tag

válasz JoolsNOS #38175 üzenetére

RootRulez, JoolsNOS:

Igen en is erre tippeltem, de a tulmelegedes az ki van zarva, a kartya 0 perces koratol vizzel volt hutve es 50 fokon ment jatek alatt a kozel 100 helyett, amit a gyari hutessel produkal.
    Amit meg nem irtam le es befolyasolhato ok lehet:
    A gepet hasznaltan vettem, amikor a srac felhozta hozzam, akkor lefutattunk egy 3d markot 06ot, ott megkapta a kis 22k pontjat, majd teszteltem max beallitasokon a crysist 1920x1200ban egy jo 10 percre, jelet sem lattam hibanak.
    Aztan a gep ki lett szallitva Hollandiaba(itt elek), autoval es majdnem vegig palyan mentunk igy alig erte razkodas, itt ahogy osszeraktam egybol ezt produkalta.
    Tehat vagy az uton tortent vele valami(elkepzelesem sincs mi tortenhetett) vagy egyszeuen akkora makom volt, hogy a kartya egy es ugyanazon a napon halt be ahogy kiert a gep, bar ez eleg abszurd.Szerintetek serulhetett valamilyen uton modon a gep szallitas kozben?
    beszeltem a gep volt tulajaval is es o is ezt tartja valoszinubbnek, meg mar olyanrol is hallott hogy akkor is csinalhat ilyet egy vga ha nem kap eleg aramot ergo serulhetett esetleg a tap?
    Az a baj hogy ez egy nagyon wattehes kartya es itt nincs egy ismerosom sem, akinek a gepebe be tudnam rakni egy gyors tesztre, meg arra gondoltam hogy esetleg egy szervizbe elvsizem es megkerem oket hogy rakjuk be egy gepbe csak fel percre, viszont hutes nelkul, mert a gyari otthon van a vizhutest meg nem fogom azert magammal elcipelni.
    Szerintetek az ugy okes lenne?

Aktív témák