Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Aktív témák
-
mistyc0
csendes tag
válasz
z0d1AK #21753 üzenetére
Köszönöm a tegnapi segitséget.Tegnap annyi féle modon probáltam letiltani az alaplapi VGA-t,hogy teljesen belekavarodtam....mivel a vistát a plusz VGA-val telepitettem igy ma azt is ujra raktam most csak az alaplapival.Egyszoval semmi elörejutás kivéve azt hogy már a BIOST is tudom hogy F2-vel indul....
EZ A KÁRTYA MÁR VOLT A GÉPBEN!!!!!!!!!MÜKÖDÖTT.....
szoval kb eddig jutottam mára:
Teljesen uj op rendszer,vga-t továbra sem látja a vista,a telepitö CD inditásakor pedig hibaüzenet:There is not correct device for this cd!Egyszoval nem tom.... -
mistyc0
csendes tag
hát a minden alatt azt értem ami szerény tudásombol kitellik.......nos ezt még nem csináltam
.......ha csak holnap irok az azt jelenti valami t rosszul csináltam ,de ezer hála a gyors válaszért... -
mistyc0
csendes tag
Sziasztok .Volna egy problémám.Van egy beépitett videokaris alaplapom és volna hozzá egy Saphire 256Mb-os ,csak sajna nem veszi észre.A kártya nem hibás mert a másik gépemben rögtön megy.Vista ,se xp nem látja nem tudom feltelepiteni sem mert a driver cd inditásakor hibaüzit kapok.Driver oldalrol letöltött és feltelepitett driverrel sem indul el....Mit tegyek?Probáltam mindent amit tudok.....
-
mistyc0
csendes tag
Sziasztok.Elösször is boldog újévet kivánok mindenkinek
Volna egy kis problémám...Van egy viszonylag régi gépem
Asus alaplap beépitett VGA-val
Egy Saphire 256Mb- os Kari volna hozzá ami már ment benne de miota csináltam egy kis gigszert fel sem ismeri.A felbontáson állitottam egy LCD TV alatt.Mivel gondolom a TV nem birta megjeleniteni igy se kép se semmi nem maradt.Kártya ki ,kártya be de azota csak az alaplapit ismerti fel.Ez mág Xp alatt történt azota Vista van.Teljes új telepités volt gondoltam talán Driver probléma is lehet ,de azota sem jobb.A Vista telepitése a karival együtt volt de csak azért mert lusta voltam kiszedni(az alaplapival telepitettem) Driver Cd be de az meg hibát ir ki ha elakarom inditani.szal nem tudom merre induljak el......Ötlet valakinek?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest