- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Aktív témák
-
powerstate
csendes tag
válasz
z0d1AK #25006 üzenetére
Már vagy háromszor söt most fent van a vista meg egy xp külön merevlemezen,feltelepítem a drivert ujra indítom és elkezd tölteni a vista aztán kéne jönni a logónak és fekete képernyő viszont csökkentett módban viszont látja a két gpu-t és mutatja hogy fent van!ja meg driver nélkül használom most!
-
powerstate
csendes tag
sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni,van egy P5b alaplap,meg 9800GX2 videokártya Q6600 porci,2gb RAM
olyat kezdet el csinálni hogy a Vista nem bútól be,csökkentett módban elindítom leinstallálom a videokártya drivert, akkor viszont rendesen elindul,az eszköz kezelőben megnézem és a 2 gpu közül az egyiket felismeri a másikat ismeretlen 3d eszköznek látja!jah utána fölraktam az XP ugy semüködik! -
powerstate
csendes tag
sziassztok! olyan kérdésem lenne hogy most cseréltem le 8800GTX-emet 9800GX2-re,zaz a problémám hogy alig történt gyorsulás,meg leálogat! mittöl lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest