Új hozzászólás Aktív témák
-
Kötelező
senior tag
üdv.
Fontos kérdésem van.
Melyiket éri meg megvenni? Egy ilyen PDA-t: Compaq H3870 PDA
vagy egy 2GB-os Mp4 lejátszót? A PDA-n elfut ugyanugy minden mint az MP4-en?:(
-
Kötelező
senior tag
Hello mindenki!
Lesz egy ilyen készülékem Hp Ipaq 3870
Még soha nem votl PDA-m ezért nem igazán értek hozzá...Több helyen láttam hogy ezen a készüléken lehet Internetezni, MSN Messengert futtatni és IGO-t rátenni...Kérdésem az hogy milyen internetet lehet használni vele? És az IGO-t azt ugy kell letölteni valahonnan? Ugy tudom nem lehet ezt GPS-ként használni de ah mégis akkor veszek hozzá egy GPS külső vevőt és csak össze kell kötnöm őket?:(
-
Kötelező
senior tag
válasz Krobi79 #2816 üzenetére
Kössz szépen. Kicsit felvilágosodtam
Pár kérdés még ha lehetHa nethez meg ha ezt az iGo-t akarom futtatni ha jol tudom ez is ilyen SD kártya akkor ha a játékok filmek zenék is ilyen SD kártyán vannak nem lehet egyszerre játszani vagy zenét hallgatni meg netezni mert akkor meg nem lesz internet rajta mert minden másik SD kártyán van? Tehát Net(SD) Játékok stb(SD) iGo(SD)...Ez mind külön SD kártyán van DE csak 1 Kártyahely van a készülékben...
még 1 kérdés Ugyanazok a progik futnak rajta mint az XP-n vagy Win98 stb..-n?:(
-
Kötelező
senior tag
sziasztok
Gépem: Compaq Ipaq H3870
Probléma: Bluetooth-ot be akarom kapcsolni és ezt irja ki:
Kép1
Lehet nem látszik aképen rendesen az irás. De azért hátha tudtok segiteni.:(
-
Kötelező
senior tag
Most vettem a PDa-t itt a PH!-n. WM 2003 magyar van rajta. Gondoltam bekapcsolom a Bluetooth-ot elkezdett villogni fent a Kék led aztán kiirta azt. Nincs semmi Bluetooth-os eszközöm most itthon, emiatt irta ki? Csk probaképp szerttem volna bekapcsolni. Soft-reset-et már csináltam, mikor bekapcsol a gép elkezd villognia kék led aztán kiirja....
:(
-
Kötelező
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest