Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- UHD filmek lejátszása
- Melyik tápegységet vegyem?
- SONY LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egér probléma
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsek
tag
Köszi, megnézem nemsokára... arra keltem, h gyorsan küldjek egy számlainformációt, és mit látok? adatforgalmam már 1000ft fölé ment.. de nem tudom mért. tegnap még 30ft volt. beszarok komolyan mondom... ha ilyen tempóban csinálja ezt, csöves leszek. otthon voltam egész délután-este mindvégig a wifire volt kapcsolva a mobil, kivéve akkor nem, mikor békénhagytam, mert akkor állítólag magától kikapcsol ha nemnyulok hozzá.
kezd lassan elegem lenni. ki gondolta volna hogy ennyi probléma lesz ezzel a szarral
-
kingabo
őstag
"És olyan oldalra gondoltam, ahol egy rakat progi van."
Ingyenes progik: 1800pocketpc, freewarepocketpc, vagy továbbiak google: [link]
Ezeket már nem nagyon frissítik, de én sok hasznos progit találtam rajtuk: freecabs, pocketpcfreeware, pdagold(itt vannak témák is)
Fizetős progik is: pl: handango -
Buddhha
tag
Szia!
Novii Remote-nak hívják, és abszolut használható!
Amit nem ismer, arra meg lehet tanítani... A régi gépemen én is ezt használtam!
Üdv!
Buddhha -
kingabo
őstag
Mármint, hogy foglalkoznak winmo-val? Van rajta rakat winmo-s progi,vagy winmo-s gépeket tesztelnek rajta?
Korábban másnak írtam össze: [link]. Ha vmi konkrét progi kellene, arra könnyebb lenne vmit mondani.
Hang reset után is rendetlenkedik? Előző tulajnál is ilyen volt? Esetleg egy hard reset után kéne kiprobálni. Ekkor minden telepített program / adat elveszik, de oprendszer marad (kb mint a bios reset). Ha kellenek az sms-ek, telefonkönyv, híváslista... akkor pimbackup, ha mást is akarsz menteni, akkor spb backup. Hr leírása vagy a kütyü könyvében, vagy google: gépnév + hr. -
ko9
addikt
Gondoltam hogy nem lesz egyszerű fialás
Mind1
Egyébként van valakinek konkrét véleménye az FS Loox 720ről? Első PDAm lenne, elég olcsón jutnék hozzá, és nem akarok vele befürödni. Mire kell figyelni vásárláskor?
Netezésre/MSN/filmezésre/zenehallgatásra használnám. Hangminősége milyen ezeknek a kütyüknek?
Köszönöm szépen annak aki tud segíteni!
Üdv: Gyula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest