-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
Sziasztok!
Kovetekezo problemaval fordulnek hozzatok:
Adott egy MS Surface Laptop 6 for Business, Intel Core Ultra 7 165H-val. Ez egy Acer Monitorhoz (CB342CK C) van kotve, ami USB C PD-n keresztul 65W-al tolti. Felhasznalast tekintve kizarolag irodai munkara van hasznalva (Teams, M365 es PS), igy agyonterhelve sincsen.
Minden szep es jo volt nagyjabol fel evig, amikor mindenfele elojel nelkul elkezdett ujraindulgatni. Kis keresgeles utan kiderult, hogy Event ID 41-et dob minden ujraindulas utan. Ebbol kiindulva tapellatasi gondokra gyanakodtam, igy lcsereltem a monitor usb c kabelet. Sajnos a helyezet igy sem javult. Utana megprobaltam egy kulon docking station-on keresztul (Dell – 90W), itt is sajnos ugyanugy tovabbra is ujraindulgatott. RMA bevetese elott kompletten wipe-olva lett a rendszer, es igy is ujratelepites utan nem valtozott a helyzet (Win11 24H2 - latest BIOS and Drivers) . RMA-ra alaphiba gyanuja miatt lett bekuldve.
RMA utan erekezett egy ugyanilyen masodik keszulek, telepites utan rogton hasznalatba is vettem. Meglepetesemre itt is 2 nap hasznalat utan kezdodott a moka elorol. Itt mar nem tudtam alaplap hibara gondolni, hisz a keszulek uj volt. Elkezdtem HW Monitort hasznalni, es a homersekleteket figyelni. Mivel a gepet tobbsegeben becsukva hasznalom, eleg magas ertekeket mertem, viszont kinyitott allapotban sem sokkal jobb a helyzet:En arra tippelek, hogy a hutessel lehet gond, es ennek koszonhetoen indul ujra, de egy ilyen friss gepnel ezt nem vartam volna.
Van esetleg barmifele tippetek, meg mit tehetnek?Koszi a segitseget elore is!
-
Osi222
tag
válasz
Osi222 #47980 üzenetére
Mivel nem jött semmiféle válasz a kérdésemre, itt egy kis kiegészítés, hátha mást is érint a jövőben:
Egy Samsung S34BG850SU Monitorral összekötve nincs semmilyen probléma, így úgy tűnik az Acer - MS párosítás nem szerencsés. Megyek tovább Acer Support fele, hátha létezik a részükről valami megoldás. -
Osi222
tag
Sziasztok!
Követekező problémával fordulnék hozzátok:
Van itthon egy Acer 34-es monitorom, amit usb-c csatin keresztül kötnék össze egy MS Surface Laptop 5-el(12 gen i7).
A monitor támogatja 65w-ig a PD szabványt, és a laptop is hivatalos leírás alapján megelégszik ezzel az áramfelvétellel. Ennek ellenére, amikor összekötöm a kettőt és a gépet bekapcsolom, akkor csak az áramfelvétel működik(meg a perifériák), viszont a kijelzőt nem ismeri fel. Miután teljesen bebootolt a win11, akkor többségében egy usb c kábel ki-be segíteni szokott rajta, és akkor már van kijelzőm.
Eddig próbáltam az összes legújabb driver-t, külön az Intel Iris Xe változatát is teszteltem, de semmi változás. Az energiabeállításokat visszaállítottam az alapra, a monitor drivert is frissítettem, a surface diagnosztikai toolja is lefutott(nem talált semmi hibát), de nem lett jobb. Az event viewer alatt se találni semmiféle hibára utaló jelet.
Gyorstesztben egy Dell Latitude 5420(11 gen i5) és egy HP EliteBook 840 G6 (8 gen i5) is tökéletesen működik a monitorral usb c-n.
Tudtok bármiféle tippet adni, mivel lenne még érdemes próbálkoznom, hogy működőképessé tegyem a monitort?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Monitor hiba topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Dell notebook topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest