- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
-
PROHARDVER!
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rula
tag
válasz enginev3.0 #38460 üzenetére
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése -> speciális energiaellátási beállítások módosítása, processzor energiagazdálkodásánál nem állítódott be valahogy 50%-ra?
-
Rula
tag
Sziasztok!
Van egy Acer aspire 5 A515-51G laptopom. Gondoltam kicserélem a benne lévő hdd-t egy ssd-re. Levettem a hdd fedőjét. 4 csavar védi/fogja a hdd-t. Az első kettő lejött könnyen, de a másik kettő nem igazán akart. Én meg voltam olyan idióta, hogy addig próbálgattam, amíg azt a két csavart tönkre nem tettem.
Ilyenkor lehet valamit csinálni? Esetleg van valami ötletetek? -
Rula
tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
A windowsos módszert megtaláltam én is mielőtt kérdeztem, csak azzal az volt a gond, hogy 450GB-nál nem tudta jobban a meghajtót zsugorítani. Olvastam a neten, hogy miket kellene csinálni, hogy növelhetni lehessen azt a számot, de akkor végül is megcsináltam úgy, hogy akkor lett az 450, meg akkor lett egy D: is kicsivel nagyobba. De mondjuk ha nem írtátok volna azt a módszert, akkor nem is álltam volna neki, szóval tényleg köszi
Mindent a C: -re telepítek majd (újrarakáskor legalább akkor minden egyes program teljesen eltűnik legalább), D: re meg majd rakom az egyéb, személyes dolgokatДарСтав: A biztonságos dolgot direkt azért raktam oda, mert emlékszem 5-10 éve volt olyan, hogy egy programmal lett partícionálva egy meghajtó, jól megcsinálta, csak amikor a programot le akartuk törölni akkor gyakorlatilag az egész windows meghalt
[ Szerkesztve ]
-
Rula
tag
Sziasztok!
Pár hete felraktam a laptopomra egy windows 10et, viszont akkor eszembe se jutott, hogy kellett volna még egy partíciót csinálni. (Most egy terra a C.) Van valami olyan eszköz amellyel megbízható módon lehet újra partícionálni a meghajtót adatvesztés nélkül? (Úgy értem, hogy ne kelljen mentegetni/ újra rakni a windowst) -
Rula
tag
A garis válaszokat köszi
Ezt a gépet néztem ki magamnak. Szerintetek ha ilyen 120-125 ezer a max, akkor jó választás? (Tudom, az euronicsnél eléggé elvannak írva a specifikációk, ha jól nézem)
Koleszos leszek szeptembertől, és azért néha játszanék vele (nem új AAA címekkel tervezek azért játszani ), ezért az MX130 tetszik.
De főleg legtöbbször neteznék, filmet néznék , házit csinálnék (csak simán netbeansbe ilyen alap programozás dolgok a legtöbbször), esetleg néha Unityvel szórakoznék a projecteimmel, de mondjuk azok is 2D-sek csak, szóval ahhoz se kell atomerőmű. Az OS-t látom, hogy Linux, de van eredeti windowsom, szóval az se gáz. (Officeból meg ugyebár diákverzióm) -
Rula
tag
Sziasztok!
Ha az ember vesz egy olyan laptopot amin linux/endless os vagy valami ilyesmi OS fut alapból, akkor ha garanciális probléma lenne vele, akkor az nem gond, hogy Windows lett rá rakva, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo V330 15.6" FHD / Magyar bill. / i5 8250U / 8GB DDR4 / 256GB M2 SSD / Windows 11
- Lenovo ThinkPad T430 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I WIN10
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- HP USB-C dock G5 L61609-001