Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ravail

senior tag

válasz Ruszki #6416 üzenetére

Azért az élet nem mindig ilyen egyszerű! " napja kínlódok egy vadonatúj Packard Bell netbook-kal. A doboza szerint "Packard Bell dot s", a dobozára ragasztott adatlap szerint "Packard Bell ZE7", a Touchpad mellett jobbról található matrica szerint "dot s". Letöltöttem hát a "dot s" driver-eket. Win7 x64 --> nem működnek az eszöközök! :W Driver keresővel pótlom. Szinte minden működik. Majd össze dől. Win7 x86 --> dettó ugyanaz a helyzet. A Packard Bell és Acer közös lapján -egy ötlettől vezérelve SN alapján keresek. Kiderül a lényeg: nem "dot s", hanem "dot sc" !!! :W :W Ismét driver letölt. 3x is újratelepítem, de immáron csak win7 x86-al mert az "sc"-hez csak ez van. Működik mindene, folytatom a többi dolog telepítését. Egyszer csak eltűnik minden! A képernyő fekete! VGA driver! :W A gyártó által közzétett VGA driver bug-os. Levesz, Inteltől a "gyárit" letölt. Csoda! :C Műkszik!!! ;]
    Még nem örülök, nem vagyok a végén! Ki tudja mit rejteget még nekem a Packard Bell! (És ezt már lassan 2 napja játszom! :W )
    (Bocs, ha untattalak!)

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák