- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
Aktív témák
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok, van még 1 év a dell garanciámból. A notim aksija 1 órát bír egész éjszakai töltéssel, amit kevesellek. A notit irodai alkalmazásra használtuk. Érvényesíthető egy normális akkumulátorra a dell garancia? Inspiron n5010ről van szó.
-
kiralytom
aktív tag
Az normális, hogy mióta tegnap szétszedtem, kitakarítottam a noti ventinél lévő bordáit és pasztáztam a procit a venti nem megy alapjáraton, csak néha kapcsol be? én arra tippelek, be van szabályozva hány foknál indul automata, de mivel eddig mindig ment (70 fokos volt alapból) ez szokatlan.
úgy vettem észre 55 fok körül kapcsol be
-
kiralytom
aktív tag
válasz
vilmaboy #39406 üzenetére
Elsőre , mikor nem mertem még levenni a rézbordázatot (ami ugye a procitól indul) nagyon nehezen oldottam meg a pasztázást, de kiderült az nem csökkenti a hőmérsékletet számot tevően. Így kénytelen voltam leválasztani a rézbordázatot ami egy ragasztófelülettel volt a ventihez rögzítve. Megmondom őszintén ezt nagyon félve távolítottam el, ugyanis előre nem tudtam , hogy ez hogy rögzül. Szerencsére minden jól sikerült.Ujjnyi vastag és hosszan találtam szöszt, mint valami gyapotot. Kiszedtem és 62 'C körül akad ki a mérő olyan terhelésnél, ahol korábban 80, vagy akár több is volt.
Köszönöm a segítséget és a bátorítás!
-
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Hölgy ismerősömnek, van egy Fujitsu Siemens Amilo PA 1510es notija. Feltűnt, hogy nagyon meleg a noti burkolata. Gondoltam kitakarítom a ventilátorát, hátha megoldja.Ez meg is történt, nem volt túl poros, de nem érzek javulást. Vett alá, valami gagyibb hűtőpadot, de az sem csinál nagy csodát (persze 1500ért nem is várhattunk sokat). Mi lehet az oka a melegedésnek?
A következő hőmérsékleteket mértem:
Természetesen épp használat közben csinálta ezeket, stresszelve volt, direkt több dolgot futtattam, de nyugalmi állapotban sem megy, 70 fok alá túl gyakran.
-
kiralytom
aktív tag
mindkettőtöknek köszönöm
igen én is olvastam a kapacitását (na meg azt is hogy 4-8-16 gigát is elfogadja a leírás ellenére).
nekem elég lesz bele 2 *1 giga xp alá.az kavart meg , hogy több noti is ami megfordult a kezem alatt asztalival ment. csak biztosra akartam menni.
köszönöm még1szer
Ezeket találtam a piactéren:
Ezek szerint ez mindegyike jó bele!?
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Adott ez a notebook és szeretném bővíteni a memóriáját az alap 512ről, mert szinte használhatatlan vele.
Találtam egy ilyen ramot valamit egy másikat is. Ez jó-e bele vagy sem? Én a paraméterek alapján , azt hiszem jónak kell lennie bár elbizonytalanodtam. Hogy lenne érdemes rákeresnem, hogy bele való memóriát találjak?
Voltm ár korábban másik notim amibe ment asztali memória, ezért nem kifejezetten a notisok között keresek/tem. -
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
ZTE Blade-re, szeretnék valami rádió kiegészítőt, mert a mostani kezelő csak 2-esével léptet csak a sávon és így nem lehetséges sok állomás (köztük a szegedi vagy pl. a petőfi) befogás. Kerestem az áruházban de a radio kulcsszóra csak külföldi és magyar, speciiális állomások befogására enged letölteni alkalmazást. Valami tipp?
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Egy MSI GX610 hibájára szeretnék rákérdezni! Hátha van valakinek valami ötlete.
Alaplap csere ellenére a processzor órajele nem megy 800 Mhz fölé , pedig alapból 2000 Mhz-n kellene mennie. AMD Turion 2.0 GHz dupla magos processzor van benne. Van valami ötlet hogy mi lehet a hiba? Hogyan orvosolható.
-
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Toshiba Satellite l750-1e1-hez keresek töltőt. Elvesztettem ugyanis. A gép hátoldalán ezt látom: DC 19V - 3.42A.
Jól tudom hogy 5,5*2,5mm-es csatlakozós kell?A kérdésem az lenne, ha tudok, egy Lenovo 19V-os , 3.42A-es , 5,5x2,5mm-es töltőt, az tökéletesen ellátja a Toshibámat energiával?
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok
Toshiba Satellite l750-1e1-hez tudnátok töltőt ajánlani? Kitől szerezhetnék?
Meg tudjátok mondani pontosan milyen típus kell?A hátoldalán ezt látom: DC 19V - 3.42A
Az mindegy hány W-os a töltő? Valami olcsó megoldást szeretnék de feleslegesen, nem akartam mindenkire ráírni, aki töltőt árul a ph-n!
-
kiralytom
aktív tag
Kérdés közben megoldott. 3 óra után
Szép estét!
-
kiralytom
aktív tag
még egy kérdésem lenne. a gép papírjait nem találom. leellenőrizhető hogy van-e még rá garancia ? Acer a masina!
hallottam ilyen utazógaranciáról pl.
-
kiralytom
aktív tag
válasz
nightmare13 #28774 üzenetére
egyelőre nem
-
kiralytom
aktív tag
válasz
nightmare13 #28764 üzenetére
nem. egy felmegy de nem történik semmi. a gyártó is tisztába van ezzel, linkeltem a fórumot ahol maga az ausztrál képviselet egy munkatársa próbál segíteni :S
tömeges probléma -
kiralytom
aktív tag
Hali
van egy Acer Aspire 5742G-s laptopom, mely Geforce GT540M vga-val van ellátva. Elkavarodott a gyári drivere és az újak közül egy sem megy fel.Ami felment az végül mégse működött. A VGA-nak nincs hibája találtam külföldi fórumon
( íme: http://forums.whirlpool.net.au/archive/1647272 )
erről leírást, hogy ez az igen erős vga problémás az újabb driverek miatt. Tudna valaki segíteni hogyan oldhatnám meg?
(32bites win7em van)
-
kiralytom
aktív tag
hali
mi lenne ENNEK a laptopnak szerintetek a reál és a piaci értéke?
-
kiralytom
aktív tag
sziasztok
SOS sürgős. alig van időm a kézbesítésig.épp feladni készülök egy laptopot csomagként és gondoltam megpucolom előtte egy kicsit. a képernyő maszatos volt ezét fogtam egy nyirkos ruhát és áttöröltem vele. most olyan foltok vannak rajta, hogy besz*rás. ablaktisztítóm nincs itthon, mit tegyek?
általános tisztítószerrel töröljem át vagy mégis mit? -
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Épp készülök továbbadni egy Acer 5738zg laptopon és a vevő windows XP-t szeretne rá, azonban én nem tudtam ezt az oprendszert feltelepíteni rá, mindig valami kék halálos hibát írt ki. Feltételezem, biztos vagyok benne, hogy valami olyasmi lehet a dologban, hogy le van blokkolva biosba vagy ilyesmi, mert a confignak semmi baja (vista, win7 megy rajta lazán, minden gond nélkül)
Van ötletetek mi lehet vagy hogyan oldható meg a probléma? -
kiralytom
aktív tag
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy ez a megfelelő topic a kérdésemre, de jobbat nem találtam.
Vásároltak tőlem egy laptopot és az illetőnek csomagként kellene hogy eljuttassam azt. Szegedről Zalaegerszegre kellene eljutnia a notinak. Mi a legideálisabb módja ennek, hogyan érdemes csomagolni stb.
Szívesen veszem a tanácsaitokat, tapasztalataitokat.Szép napot kívánok
Tamás -
kiralytom
aktív tag
kerestem ,de nem elég kitartóan. köszönöm a segítségetek!
-
kiralytom
aktív tag
Sziasztok
A közelmúltban hozzájutottam egy Acer Aspire 5738ZG-424G32Mn laptophoz. Tudnátok segíteni, hogy mégis mennyit érhet megkímélt állapotában (egyedül a touchpad közepén vagy egy picike kopás) egy ilyen noti? Táskája nincs meg!
Mellékelem a paramétereit
Processzor: Intel Core 2 Duo T4200 2,00 GHz 1 MB cache 800 MHz FSB
Memória: 2x2 GB Hynix DDR3-1066 CL7-7-7-20
Chipset: Intel GM45
Videokártya: NVIDIA GeForce 105M 512 MB
Hangkártya: Realtek ALC888/1200 HD Audio
Kijelző: 15,6” (1366x768, Glare-Type, LG-Philips LP156WH2-TLE1)
Merevlemez: Hitachi HTS543232L9A300 (320 GB, 5400 RPM, SATA-II)
Optikai meghajtó: TSSTcorpTS-L633B DVD-RW
Hálózati kártya (LAN): Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet Controller
Hálózati kártya (WLAN): Atheros AR5B91 Wireless Network Adapter 802.11n
e-SATA: nincs
HDMI: van
Modem: van (Agere Systems HDA Modem)
Webkamera: van
Kártyaolvasó: van
Ujjlenyomat olvasó: nincs
Akkumulátor: 6 cellás 48,8 Wh
Tömeg: 2,8 kg
Aktív témák
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 2in1 /i7-1165G7/16 GB Ram/512 GB SSD/ FHD IPS X360 több db
- HP Zbook Studio G7 i7 10850H / 32GB / 512GB / 3840x2160 felbontás!!!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest