Hirdetés
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemcso
őstag
válasz
kaposznyak #7688 üzenetére
Az LM (lifetime map) nem jár le, azt bármikor aktiválhatod. Ha nincs aktiválva, akkor Te is megteheted ezt most.
-
nemcso
őstag
válasz
kaposznyak #7684 üzenetére
a.) Ha a termék nevében ott van az LM, vagy LMT rövidítés ( pl. 2455 LMT ), akkor élettartam frissítéses a gép. Ha nincs a nevében ez a rövidítés, akkor is lehet, hogy utólag vásároltak hozzá élettartam frissítést ( nüMaps Lifetime ), de ennek kiderítéséhez fel kell keresni a Garmin.hu oldalt és ott a készüléket regisztráló felhasználó nevével és jelszavával belépve a myGarmin oldalra kideríthető a készülékről sok minden, ez is. Azért kell tudni a usernevet és jelszót, mert a vásárolt Lifetime szolgáltatás aktiválásához ez mindenképpen szükséges volt.
Itt fontos megjegyezni, hogy a szolgáltatás nem tehető át másik gépre, másik felhasználóra.
b. és c.) Ha nincs nüMaps Lifetime a gépen, ezt utólag is meg lehet vásárolni, pl itt és ennyiért : http://gpszone.hu/termek/garmin-numaps-lifetime-europe-frissites-010-11269-01 -
LámaZ
addikt
válasz
kaposznyak #7478 üzenetére
Van ilyen, én a Wayteq-et láttam, de más márkákból is van.
Ezek jellemzően nem olcsó kínai termékek (nem is vagyok benne biztos, hogy Kínában egyáltalán létezik-e TMC-szolgáltatás). -
PLaci58
addikt
válasz
kaposznyak #7474 üzenetére
Élettartam garancia addig szól, ameddig a terméket gyártják.
-
LámaZ
addikt
válasz
kaposznyak #7474 üzenetére
A Sygic egy navigációs szoftver, amelynek van androidos verziója.
Tehát az androidos gépeken lehet használni.
A legtöbb okostelefon ma androidos, kivéve amelyik nem az (olyan gagyik, mint iPhone, pl.)
Az, hogy milyen okostelefonod van, te döntöd el.
A sygicnek nincsenek különösebb hardverigényei, tehát bármely minimum 100 dolláros okostelefonon elfut.
Az élettartam-frissítés azt jelenti, hogy ameddig a megvásárolt szoftvert használod, addig adnak hozzá ingyen dolgokat (térképet stb.)
Nyilván nem fogod életed végéig használni, mert max. 10 év múlva égető vágyat érzel majd, hogy megvedd az akkor legmodernebbnek számító és nem túl drága akármit (lehet az önvezető autó is, pl.).A sygic egy jó kis (off-line) navigáció amúgy, sokan dicsérik, hogy olcsó, és nincs annyi macera vele, mint az iGO-val.
Én csak az ingyenes próbaidőszakig használtam, nem tűnt rossznak.
De én átlag felhasználó vagyok, nem tudom, hogy pl. kamionosoknak jó-e.Egyébként a waze még a sygicnél is olcsóbb, mert konkrétan ingyenes.
Persze nem off-line, hanem on-line navigátor, tehát kell hozzá a mobilinternet.
Érthető? -
Prime110
aktív tag
válasz
kaposznyak #7470 üzenetére
Abszolút, de ha abban a pillanatban nem is friss a térkép, a letöltő szoftver azonnal napra késszé teszi, azt még érdemes átadás előtt lefuttatni.
-
Prime110
aktív tag
válasz
kaposznyak #7466 üzenetére
Ha nem fontos a 7" annyira (5"-on is elfér minden), akkor ez a legjobb vétel!
-
nemcso
őstag
válasz
kaposznyak #7466 üzenetére
50 alatt :
https://www.arukereso.hu/gps-navigacio-c3548/wayteq/x995-max-sygic-3d-p347038718/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warezzal kapcsolatos segítségkérés szigorúan tilos a fórumon!
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest