Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
Üdv minden fórumtárs-nak!
Valaki letudná írni nekem szakmai szavakkal azt hogy mért jobb/jó egy egérpad?(Attol függetlenül hogy van olyan akinek nem megy az asztalán az egér a fa minősége miatt vagy nem is tudom)Mert én évekig az asztalomon használtam az egereim 60%-át és most nem rég talán fél éve vagy 1 vettem egy StrikeX egérpadot 3000ft-ért és nem vettem semmi különbséget vagy gyorsabb siklást jobb célzást a játékokban.....Vagy csak azért nem mert nem ennyiért kellene venni?írja már le nekem valaki mert akkor beruházok egy jobb darabra.
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek lehet rossz topic-ba írok ha igen akkor mondjátok hova tegyem fel eme kérdésem!
Adott egy Nokia lumia 900 készülék 5 hónapos ezt cserélhetné az én Sony experia SP-m re(1 hó)nagyjából 1 árban van a két telefon?Vagy csak megéri szerintetek váltni wp-s telora ahogy hallotam ez üzletembereknek való mivel kicsit korlátozott az alkalmazások terén és azért én is néha el nyomkodnám egy angry birds mellet!
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek újra remélem senkinek se baj hogy lenne egy kérdésem mivel már pár bunkó elnevezett jozso-nak is....
A kérdés úgy szól hogy valaki tud esetleg valami programot androidra ami segíti a működést?Pl clean master kicsit kevés a RAM a telefonomba ezért szeretném kicsit felgyorsítani van rá valami megoldás?[ Szerkesztve ]
-
Kódos
aktív tag
Hát én csak a gyorsasággal kapcsolatban tudnék nyilatkozni!De gyorsnak biztos hogy gyors lenne ha bele lehet rakni akkor foglalkozz vele.Mindig is egy ssd-volt a vágyamJa és annyit én is tudok hogy ha SATA3-as a notid akkor valószínű hogy működni fog mivel a méretek ugyanazok (2,5)!
[ Szerkesztve ]
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha veszek egy FM2-es alaplapot akkor bele tudok rakni AM3+ processzort?
-
Kódos
aktív tag
És a win 8.1 téma megéri váltani?
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindekinek elöre is köszönöm a válaszokat!
Egy olyan kérdéssel jövök hozzátok hogy az nagy baj ha az alaplapom 1333Mhz támogat és én 1600Mhz raktam bele?Lassabb így a gép hogy 1600Mhz van benne szerintetek cseréljem le egy 1333Mhz-re?RAM-om: Corsair Vengeance 2x4gb 1600Mhz
A másik pedig az hogy érdemes áttváltani most egy win 8.1-re?(Nekem nincs semmi problémám a csempékkel a gépem 85% játékra van használva és azt halottam hogy a win 8.1 gyorsítja öket.)Remélem nem ba* le senki azért hogy letöltött win 8.1 pro-m van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest