Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Ütemesen növekszik a QD-OLED a monitorpiacon
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kódos
aktív tag
Üdv minden fórumtárs-nak!
Valaki letudná írni nekem szakmai szavakkal azt hogy mért jobb/jó egy egérpad?(Attol függetlenül hogy van olyan akinek nem megy az asztalán az egér a fa minősége miatt vagy nem is tudom)Mert én évekig az asztalomon használtam az egereim 60%-át és most nem rég talán fél éve vagy 1 vettem egy StrikeX egérpadot 3000ft-ért és nem vettem semmi különbséget vagy gyorsabb siklást jobb célzást a játékokban.....Vagy csak azért nem mert nem ennyiért kellene venni?írja már le nekem valaki mert akkor beruházok egy jobb darabra.
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek lehet rossz topic-ba írok ha igen akkor mondjátok hova tegyem fel eme kérdésem!
Adott egy Nokia lumia 900 készülék 5 hónapos ezt cserélhetné az én Sony experia SP-m re(1 hó)nagyjából 1 árban van a két telefon?Vagy csak megéri szerintetek váltni wp-s telora ahogy hallotam ez üzletembereknek való mivel kicsit korlátozott az alkalmazások terén és azért én is néha el nyomkodnám egy angry birds mellet!
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek újra remélem senkinek se baj hogy lenne egy kérdésem mivel már pár bunkó elnevezett jozso-nak is....
A kérdés úgy szól hogy valaki tud esetleg valami programot androidra ami segíti a működést?Pl clean master kicsit kevés a RAM a telefonomba ezért szeretném kicsit felgyorsítani van rá valami megoldás? -
Kódos
aktív tag
Hát én csak a gyorsasággal kapcsolatban tudnék nyilatkozni!De gyorsnak biztos hogy gyors lenne ha bele lehet rakni akkor foglalkozz vele.Mindig is egy ssd-volt a vágyam
Ja és annyit én is tudok hogy ha SATA3-as a notid akkor valószínű hogy működni fog mivel a méretek ugyanazok (2,5)!
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindenkinek nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ha veszek egy FM2-es alaplapot akkor bele tudok rakni AM3+ processzort?
-
Kódos
aktív tag
És a win 8.1 téma megéri váltani?
-
Kódos
aktív tag
Üdv mindekinek elöre is köszönöm a válaszokat!
Egy olyan kérdéssel jövök hozzátok hogy az nagy baj ha az alaplapom 1333Mhz támogat és én 1600Mhz raktam bele?Lassabb így a gép hogy 1600Mhz van benne szerintetek cseréljem le egy 1333Mhz-re?RAM-om: Corsair Vengeance 2x4gb 1600Mhz
A másik pedig az hogy érdemes áttváltani most egy win 8.1-re?(Nekem nincs semmi problémám a csempékkel a gépem 85% játékra van használva és azt halottam hogy a win 8.1 gyorsítja öket.)Remélem nem ba* le senki azért hogy letöltött win 8.1 pro-m van.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dan Clark Noire X ! Új!!!!
- Eladó Nintendo Switch v2 hibátlan dobozos + kontrollerek
- 2021 Macbook Air M1 8GB // 500Gb // 84% akku
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5400 i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest