- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
butch3r
senior tag
sziasztok
van olyan program, ami egy windows telepítésben lévő alkalmazásokat (amiket kiválasztok) átklónozza egy másik windows telepítésre?
ismerősnél adott jópár darab ipari textil nyomtató és új gépet vennének amiről vezérelnék őket. jelenlegi gépen fel van rakva mindegyiknek a saját szoftvere amit elmondásuk szerint nagyon bonyolult beállítani és mindegyikhez külön a gyártók szakembereit kell kihívni.2 megoldás merült fel.
A. klónozni a jelenlegi oprendszert az új gépre. de új gép teljesen más hw, nem tudom mennyire fogja szeretni windows ha hirtelen új hw környezetben találja magát? (+ majd win 11-et szeretnének most meg még win 10 fut a gépen, ergo updatelni is kéne a klónozhott win10et)
B. ha van valami olyan program ami minden beállítást stb kiszed adott applikációkból akkor azzal csak a kérdéses programokat, minden beállítással stb át"klónozni" egy frissen telepített windowsra.
C. ha van jobb ötlet a fenti 2-nél, ne kíméljetekköszönöm
-
butch3r
senior tag
sziasztok
outlookos topikban kérdeztem, de ott nem kaptam rá választ, hátha itt tud valaki segíteni.
egyik barátomnak próbálok segíteni outlook problémával de magamtól nem találtam rá megoldást.
Adott az előző gépe, azon 16005.12827.20560.0 verziójú outlook fut, win 10-en.
Ezen azonnal frissülnek a levelei, mind a kimenő, mind a bejövő. ez van a szinkronizációs beállításoknál:van az új gépe, azon win 11 van és 1.2023.1108.200-as outlook van rajta. ezen a fenti frissítés gyakorásnál ilyen opciók vannak:
szeretnénk ha ez is sűrűbben frissítene, úgy mint a régi gépen, az elemek beérkezésekor. hogy tudnám ezt beállítani?Amúgy az egész állítgatás onnan indult, hogy nem látta az új gépen a kimenő levelei között a telefonról küldött leveleit. Pontosan nem tudom mit állítgattam (újra pakoltam az email fiókot és utána jó lett) de ezt sikerült végül megoldani (amúgy smtp, imap stb majdnem ugyan az volt mint régi gépen, csak a kiszolgáló címénél a régi gépen .hu-s domain volt megadva míg újon .com. ettől még működött, mind a 2 domain él, de már ezt is átírtam ugyan arra mint régi gépen)
köszi ha van ötlet a fenti problémára.
-
butch3r
senior tag
válasz
King Unique #126300 üzenetére
elnézést, valóban nem volt teljes a "brief"
win 10-es gép
de nem gyári, én raktam össze.
megnézem a linkelt leírásokat, köszönöm! -
butch3r
senior tag
sziasztok, ajánljatok légyszi valami programot, amiről tudok usb-ben bootolni és letudom formázni (preferáltan mélyformázni, hogy ne lehessen visszaállítani az ssd-n tárolt adaokat)
szeretnék eladni egy komplett konfigot, de előtte a benne lévő ssd-ről szeretnék mindent letörölni.köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest