Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Apollo_21 #75678 üzenetére
Köszi a választ, akkor jól sejtettem
Esetleg érnek még ezek valamit, el lehet őket adni alkatrésznek és ha igen, mennyiért?
Rivaul: miért kéne őket letölteni Simán megnyitja a dropbox böngészőből őket nálam. Nem HDSentinel képet raktam be, mivel az nincs OSX-re, de gyakorlatilag ugyanezt tartalmazzák a linkelt képek is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
HDD probléma miatt érdeklődtem a HDD-s topikban, de ott nem kaptam választ, így örülnék, ha itt tudnátok segíteni.
Ez lenne a gondom.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Kékes525 #70455 üzenetére
Alaplappal nem hinném,h lenne bármi is, mivel a többi külső HDD-vel és pendrive-al nem csinál ilyet, csak ezzel. Lehet, az lesz, csak akkor kerítenem kell egy windowsos gépet addig
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Erre valaki
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Sziasztok!
Van egy 1,5TB-os 3,5"-os belső vinyóm külső házban 2 partícióval. Az egyik 1,4TB és exFAT, a másik pedig 100GB és HFS+ a TimeMachine miatt.
Az előző gépen semmi gond nem volt vele, viszont a mostani valamiért időnként teljesen véletlenszerűen leválasztja az exFAT partíciót és utána lemezkezelőben többszöri próbálkozás után úgy, hogy mindig hibát dob az ellenőrzésre/javításra sikerül csak újra felcsatolni a vinyót. Időnként mostmár azt is csinálja, hogy mindkét partíciót leválasztja, így ki kell kapcsolnom a házat, majd vissza, de az exFAT partíció ekkor se mindig látszik egyből.
A gépen OSX 10.9.2 fut.Mi lehet vajon a gond?
Előre is köszönöm a segítségetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest