Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Szerintetek ez jó paszta? Ismeri valaki?
CPU-ra menne. Van itthon 1 csomag,azért kérdezem.
[link][ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Létezik olyan weboldal,hogy az adott configon,kb milyen fps számot kéne hozni a játékok vagy tesztek alatt ? Tudom,hogy sok mindentől függ,de valahol,mintha olvastam róla.[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
2 azonos tìpusú méretű Tv nek lehet különböző a belseje?
lg uk6300mlb 65cool️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Lekapcsol a gèp. Egy kicsit vàr és visszakapcsol magàtól.
Aida teszt 30percen keresztül ment. Hiba nélkül. Memtest hiba nelkül 6 óra.
Vga ,Tàpot cserélgetem.
3évig bìrta a terhelést.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Szia Tompo92
Nem rég ajánlottad a Furmarkot. Teszteltem volna a videokártyát,de kb 2 percet se ment és újraindult a gép. Videokártya max 45 fokig ment fel addig. Táp lesz a gond?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Mivel tudom nagyon megizzasztani a tápot meg a videokártyát?,mert valószínű kettő közöl lesz a hibás alkatrész. Programra gondolok. Memória,Cpu ,Memoria,HDD,SSD rendben van. AIDA STRESSZ teszt 30 percet ment a gép nem dobott hibát.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Erre senki nem tud egy kis infot adni? HDDreg..rosszabbít a helyzeten?
[link]️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Napokba észrevettem,hogy 5db gyenge szektor található a HDD-n.
Típus:
Western Digital Blue Caviar WD10EZEX 1TB Sata3 64MB 7200 (Csak háttértárolónak használom )
Teljesítmény:100
Kondíció: 97
Érdemes futtatni rajta HDD regenerátort? Vagy csak akkor,ha nagyon növekedne? Különben ez mitől szokott létrejönni? Áramszünet? Táp?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Lehet hülye kérdést teszek fel újra.
Megéri váltani 1150 platformról 1151-re váltani? vagy inkább fejlesztgessem a mostani configomat.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Nem tudom fejemből kiverni az 1150 platformról 1151re vàltàst. Ddr4? ..G4560 ? -Elég jókat olvasok róla hónapok óta.
1150 Fejlesztéssel jobban járnék? Sorry ha nem ide kellett volna ìrni..️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Október végén vettem egy original SSD-t.
2x lett újratelepítve rajta a win10. Nem játszok vele,csak böngészés folyik rajta.
Kingston HyperX Fury 120GB
Kondiciója azóta 98%-os. Megfelelő ez ? Valami gond lenne?
[link][ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Megéri platformot váltani? 1150 vs 1151 -re? Vagy csak,ha nincs máshova tennem a pénzem akkor
1150 i5 cpu vs 1151 = i3,i5 DDR3 vs DDR4 viszonylatba pl.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Adott egy Hauwwei h8245h modem telekom adta 50es nethez.
Szeretnék portot nyitni. Leìrnà nekem normàlisan(magyarul) ,hogy kell? Talàltam videokat ,de mindegyik màst mond.. Köszi️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Rx470 et akarok venni. Corsair vs450 tàp elég hozzà? Nem akarok tuningolni..
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
válasz KubanitoS #103138 üzenetére
Jah mennyi a garantált igen. Ettől féltem. +400Ft többlet és van 3-4M el több.Én is sejtettem. Egyszer mikor megzavarodott a netünk ,fél napig 16-al jött,szóval biztos bírná. De a zte router beállítás nem változott a 10-es net óta. Erre gondolok.
Mostani: [link]
Aminek elvileg lennie kéne(Ilyen volt,mikor nagyobb netünk lett hirtelen : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Tegnap délután emeltettünk az internet sebességünkön ,személyesen a boltba jártunk. Mennyi idő alatt fogják megemelni? 20/1-re váltottunk . Tegnap este már a feltöltési sebesség megvolt. 11,4M amit mértem eddig. Ez folyamatos nőni fog? 20-as a vonal,bemérték️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
MSIAfterburner430 programmal miért nem látom az adatokat a játék alatt,amit beállítottam? Érdekes nem mutatja. Valamit rosszul állítok be esetleg?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Egy Asus M3n78-Eh Amd-s alaplap támogatná ezeket a memóriákat? Nem tudom,hogy mit kell nézni sajnos..
Kép️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Csupingo Köszönöm már meglestem vele és nincs bányász. Most visszaállt 300/150Mhz-re.
Hunork Köszönöm kipróbálom.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Melyik programmal tudom megnézni,hogy mi terheli a gpu-t? Alapjáraton lenne a kártya és mégis terheli valami..️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Még egy gyors kérdés,gyors válasz Előzőre már rájöttem.
Mindenki mást ír erre.(Cikkek 2014) Sok ember rutinos ebbe szerintem.
Egy SSD-re milyen beállításokat,trükköket érdemes használni,ami kíméli? Windows 10 alatt.
Köszönöm!️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
SSD meghajtóra szeretnék rufus segítséggel bootolható pendriveot csinàlni. Persze eredeti Win10x64 home-ot. Van valami màs opció amit modositani kell a rufusba?mint hdd sata3 uefi rendszer esetében.️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Tavaly szeptember óta van a processzoron egy gyári paszta,hűtővel.G3220 CPU. Nem melegszik maximum 37fokig. Mikor érdemes újra pasztázni?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
Ide rakom fel a kérdést,mert sajnos senki nem tud rá válaszolni. Régi fórumból idézem ezeket a sorokat,de ugyanaz a gondom. Kb 6 éve is ilyen problémája volt valakinek. Nekem most Win10Home x64 alatt jött ki. A configom a profilomba van.Hiba a következő:
A gép lassan tölti be a textúrákat. Pl: messziről nem látom a füvet, fokozatosan tölti be ahogy közeledek, kocsinak a formája is változik ahogy közelebb megyek, kisebb tárgyakat is csak akkor tölt be ha közelebb megyek,kisebb tárgyaknak is változik a formája ahogy közelebb megyek, meg sorolhatnám. Minden játéknál jelentkezik ez sajnos. Újra raktam a Windowst10 is már. Legyen szó Cod2-ről vagy újabb játékokról.[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
ASRock 1150 H81M-HDS R 2.0 Alaplapba raknék 2db KINGSTON 8GB HyperX XMP Blu DDR3 1600MHz CL9 KIT KHX1600C9D3B1K2/8GX Memóriát. 1,65V-ot ír üzemfeszültségnek. Nem kell aggódnom ez miatt,hogy nem kezelné? Eddig 1.5Voltos Kingston memória volt benne.
Köszi a gyors választ valakinek[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Ez miért van Win 10 Pro x64 alatt? Firefox böngésző és face alatt görgetéskor egyszer csak elfogy a szöveg,kép. Edge-vel nincs gond.
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok!
Utorrent-be beraktam egy 50GB feletti torrentet.. A processzor terhelésem egyből 100%.. Lemez megtelt hibát jelez.. Valami állítani kell esetleg? Win10pro x64
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Win10 Pro ra veletlen a c meghajtot 500 gb particionaltam. 1tb hdd nel. Mivel lenne erdemes zsugoritani?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Genius K641 nevű Multimedias Billentyűzethez keresnék Windows 7 Drivert,nem találom neten se,meg a lakásba se..
A gyors billentyűit szeretném használni..Nem tudna valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok.
GTX 460-at érdemes még venni? 15 ezer Ft körül. Újabb szériát esetleg? Pentium Dual G sorozat 15 ezer Ft körül milyet érdemes? + Alaplapot+Tápot? 70ezer Ft lenne majd a géphez. Memória alap 4GB
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
válasz quailstorm #90359 üzenetére
Köszi lemaradtam nagyon. Akkor ennyi pénzért,mit érdemes mostanában venni?
-
Pokesz007
senior tag
50-70ezer Ft-ból egy ilyen régi retro gamer gépet összelehet hozni? Régen ilyesmim volt csak eladtam sajnos..
Cpu: Intel Core 2 Quad vs Intel xeon 4 mag XEON VAGY Core 2 QUAD??
Alaplap: lga775
Memoria: DDR 2-3,
Hattertar:Hdd 250-500Gb Sata,
Táp: Chieftec vagy mást is lehet ajánlani,ami megbízható 450W minimum
Videokartya: Nvdia 460 gtx 1GB vagy esetleg Ati[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok
Acer liquid z4 okostelefon kezelési útmutatóra lenne szükségem az interneten fent van valahol?️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok! Több oldalon ilyen felugró ablakot kapok.. Mi lehet a megoldás,hogy ne legyen ilyen. Nem tudok utána böngészni belassul és dobálja az ablakokat. Erről lenne szó.
[ Szerkesztve ]
-
Pokesz007
senior tag
válasz philoxenia #76794 üzenetére
A régi kábelel is ez a jelenség most. Hiába váltok át a tv hangszóróra a laptopon szólal meg a hang. Videokártya driver szórakozna?
-
Pokesz007
senior tag
válasz philoxenia #76794 üzenetére
A T-home adapterbe bedugtam és ott van a Tv-n hang Akkor?
-
Pokesz007
senior tag
válasz philoxenia #76791 üzenetére
Ugyanazt amit belinkeltél. Rámegyek,hogy a Tv-hangszórója működjön és nincs hang.
Érdekes,mert a régi Hdmi kábelel működött... Most vettem egy újat,mert a régi szarakodott..
-
Pokesz007
senior tag
Sziasztok! Nekem is ez a problémám Mit csináljak?
idézem
vympel
(újonc)sziasztok!van egy komoly problémám.vettem egy ledes tévét (toshiba).vettem hozzá HDMI kábelt.rákötöttem kép van (klonoztam)a monitoron is.de hang semmi.eszközkezelőben is engedélyeztem a videokártyám(ATI HD 5450) hdmi kimenetét.a másikat letiltottam hátha ez zavar be,de nem.mert akkor sincs hang. a hang beállitásnál alapértelmezetre tettem a tv-ét. SEMMI!mikor tesztelni akarom a hangot folyton ezt irja ki"az eszköztegy másik alkalmazás használja.zárjon be minden olyan programot ami hangot játszik le ezen az eszközön."mindent bezártam vagy letiltottam.még a BIOS-ban is megprobáltam hogy a hangkártyát letiltottam.azután is ezt irtam ki.probáltam hogy elöször a tévét kapcsolom be és utána a pc-t.SEMMI! próbáltam másik hdmi-be dugtam a kábelt a tv-én. SEMMI HANG!folyton az elöbbi hibaüzit irja ki.a tv driverét is felraktam. SZINTÉN SEMMI! azaz ugyanaz a hiba üzi.fingom sincs már srácok.légyszi segitsetek.nagyon jó lenne.előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest