Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldmen75
őstag
Üdv!
Srácok, hátha valaki tud erre mondani valamit
Leállítom a gépet Win 8.1. (hibernálás alvás kiiktatva) s mikor eltűnik a kép, monitor elalszik a gép még majd egy percig megy s utána áll le. De ez nem mindig, random.Ha viszont újraindítom, nincs ez, rögtön indul...
5let?!
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
-
Goldmen75
őstag
válasz DonThomasino #29565 üzenetére
Rá kell dolgozni az izomra, fáj , de attól elmúlik...
-
Goldmen75
őstag
válasz viperabácsi #29263 üzenetére
MIndenki azt csinál az SSD-jével amit akar! elvileg a 3 év gari előtt még le fogjuk cserélni, ha így rohan a technika Másodsorban meg, van jópár beállítás amivel az ssd idejét lehet kitolni, ennyi, de azé van hogy használjuk De Te egyébként a töredezettségmentesítésre gondoltál, nem a karbantartásra, mert előbbit valóban feleslehes lenne végezni!
-
Goldmen75
őstag
válasz viperabácsi #29256 üzenetére
SEMMIT!!! Ne használj ilyen buzi programokat! Legyen egy normális víruskergető, egy malvare/féreg írtó, meg néha lefuttatod a lemezkarbantartót aztán hali! Én mindig mindenkinek elmondom, hogy vagy csináljon egy ghost mentést a gép telepített állapotáról, vagy legalább évente 1x reinstall, ENNYI
-
Goldmen75
őstag
válasz kornyiktamas #28772 üzenetére
-
Goldmen75
őstag
válasz kornyiktamas #28770 üzenetére
Már válaszoltam neked korábban, de ha más nem vegyél bele egy "normális" Vga-t...
-
Goldmen75
őstag
válasz kornyiktamas #28566 üzenetére
Üdv!
Ahogy elnézem, egy alaplap+cpu+ram+vga+TÁP csere megérett már! Ezt nem bővíteném a helyedbe, 1 nem éri meg, drága a ram bele, cpu használtan se olyan olcsó, 4350-el persze hogy ugrálnak a gamék 2 nem tudnál sokat lendíteni a dolgon!
A kérdés jó, mivel jáccol?
Mellesleg amit vennék a helyedbe minimum :
- AMD X2 270 cpu (2mag, 3.2 GHz stb) 12.840.-
- ehhez valami alap alaplap elég 11.000.-
- 4 gb ddr3 1333 4.830.-
- AMD 6570/1GB 14.800.-
- chieftec 400W iarena 8.550.-Üdv
-
Goldmen75
őstag
válasz freelanced #27874 üzenetére
100%-osan nem tűnnek el, de formázd nyugodtan mint egy hagyományos vinyót
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Nem találom a cikket! ATI+NVIDIA hybrid "hajtás" Ha valaki tud segítsen!
Be akarok ismét tenni fizikázni geforce-ot ati mellé, de nem tudom azóta változott e valami driverek terén.....?!?!?! -
Goldmen75
őstag
válasz anonymus89 #23022 üzenetére
Álmos!DDDDDD
-
Goldmen75
őstag
válasz oilver1 #22864 üzenetére
5670 erősebb gyorsabb picit, a 6670 meg picit fejlettebb...
Szintén 7750-et javasolnám, ugyan drágább, de kérdés miről akarsz válatni?4850 erősebb, de ne akarj lükvercbe fejlődni
Bár most nálunk "felkapott lett" teljesítménye s ára miatt, sokat adunk el belőle, de fogyasztásban több illetve az uj feature-okat nem tudja..[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
Még mindig google otthoni probléma...ha itt melóba nyitok új ablakot itt is bal fent kicsibe jelenik meg pár pillanatra, majd teljes ablakká ugrik,. akkor otthon mi a bánat gátolhatja ezt???
Valakinek 5lete? -
Goldmen75
őstag
Sziasztok, most én kérek segítséget
Chrome böngésző. véletlenszerűen, nem minden ablak, kicsibe jelenik meg a böngésző lapjain belül, kb 2x ablakom van nyitva állandóan. Ha F11-et nyomok 2x akkor normál méretű lesz, de aztán megint felugrik a bal sarokba ujraindításnál...?!?!?!?!!? NEm jöttem rá miért csinálja... -
Goldmen75
őstag
válasz Csabee. #20858 üzenetére
1. ami a vga-k dobozára van írva az csak az ajánlott!! Legtöbb esetbe túlzás!
2. attól függ az adott vga-nak mekkora az étvágya! beütöd a google-ba s tuti találsz róla tesztet, ahol általában komplett gép fogyasztást tüntetnek fel, amihez már csak azt kell tudni, hogy a táp milyen hatásfokkal dolgozik, azaz mennyit ad le max!
3. itt a boltban mindig az én példámat szoktam felhozni a kétkedőknek: Sapphire 6950 - 450W chieftec (sőt néha be -be tettem mellé egy GF220-at fizikázni) -
Goldmen75
őstag
Ha az alaplap le se csippan akkor meg egyértelmű...
-
Goldmen75
őstag
válasz haromegesz14 #20643 üzenetére
Nekünk pl van rajta olyan funkció, hogy tablettás, ergo más nem kell bele csak a spéci tabletta. Gondolom só azé van az alján?!
-
Goldmen75
őstag
válasz Winchester95 #20559 üzenetére
Jah ez jó 5let! Pl a gamestar oldaláról vagy a pc gururól vagy a letöltőközpontról egy bazinagy demót kezdj el tölteni!
[ Szerkesztve ]
-
Goldmen75
őstag
válasz Winchester95 #20556 üzenetére
Próbálj ki másik torrent letöltőt pl :
Ezt -
Goldmen75
őstag
válasz kornyiktamas #20471 üzenetére
oké de ha eddig is külön hangkártyát használtál, gondolom nem véletlen?!
Mellesleg próbáltál már audio drivert frissíteni az alaplapon?
No meg a vezérlőpult-hang beállításoknál is van pár lehetőség a miki beállítására?! -
Goldmen75
őstag
válasz kornyiktamas #20468 üzenetére
Vegyél "normális" hangkártyát pl SB valali olcsóbb is megteszi...
-
Goldmen75
őstag
válasz Paulo81 #20458 üzenetére
Azt nem értem, hogy veszel egy (valószínű új TV-t?!) amin van LAN, s nincs D-sub, jól értem?
De ha új s van rajta lan akkor tuti van rajta DVI vagy HDMI?! Ezekkel sokkal egyszerűbb a dolgod mint a totál analóg SCART 1000 éves csatival?! FELEJTSD el a scart-ot! CSak a gondod lenne vele! -
Goldmen75
őstag
válasz Kezdő vagyok #20197 üzenetére
Két bios chip van, ha egyik meghalna vagy bármi, akkor is megy a rendszer mert ott a másik! Ezt már rég kitalálták Bár 10 éve is jól jött volna néha
-
Goldmen75
őstag
Vegyél bele ram helyett ssd-t!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Filmvilág
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest