-
PROHARDVER!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
killergyuszi
tag
válasz
Rivaul #72089 üzenetére
Ami eszembe jutott elkövettem:
-szétszedtem, majd újra összeraktam.
-Hűtő le, újra pasztázás, szépen ráillesztettem a hűtőt.
-Csak az alap eszközöket hagytam úgy
Eredmény ugyan az.
Utána rákötöttem egy OP rendszerrel rendelkező hdd-t és a windows betöltése közben is random helyeken kifagyott.
Utána kicseréltem pár alkatrész. (mivel ugyan olyan am3-as gépem van, mint a jelen szereplő, nem volt nehéz dolgom. az alaplap pedig pont ugyan az is.)
-kicseréltem a ramot, több foglalatban is voltak, mindkettő, együtt külön, ahogy el tudtam képzelni.
-másik videókártyát raktam bele.
-másik táppal ispróbáltam.
-raktam a cpu-ra egy Alpenföhn hűtőt, azzal nem melegedett.
Eredmény ugyan az. Biosban és windows betöltésnél is random befagy a kép.
-végső elkeseredésemben beleraktam az én alaplapomba a procit és az én eddig jól működő eszközeimmel próbáltam bekapcsolni, de az eredmény ugyan az.
Ezek szerint a processzor lehet a bűnös?
Azt viszont nem próbáltam hogy az én procimat az "új" alaplapba rakjam, de majd az is meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest