Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
válasz
Ronnie12 #15710 üzenetére
Hogy a vinyó Master legyen ahhoz egy jumpert kell rátenni méghozzá az IDE tüskesor mellé. SAMSUNG SP2014N AZ LG-n pedig a középsőre, akkor lesz Slave. Így működnie kell.
-
Bull Boss
őstag
válasz
Ronnie12 #15708 üzenetére
ha van felesleges másik ide csatornád és kábeled akkor rakd oda az egyiket (amúgysem természetes ODD-t és HDD-t egy ide csatira tenni. Akkor mind a kettőnek masternek kell lenni. Igy ahogy most van a HDD-nek kell masternak lenni. nekem maxtor HDD-m van és azon 2 jumpert is kell állitani, hogy masterrá tegyem, ha lefényképezed őket megmutatom. vagy ird le a tipusát...
-
Egon
nagyúr
válasz
Ronnie12 #10777 üzenetére
Ehhez tudni kellene, hogy mi a router IP-címe (amivel LAN porton keresztül elérhető). Általában 192.168.x.x (benne van a kézikönyvben). Pl. az enyémnek 192.168.1.254, de pl. az SMC 7004VBR-nek 192.168.2.1.
Beállítani a Hálózatok ikonra jobbklikkelve, a Tulajdonságokat választva, majd az adott ikonra (gondolom helyi kapcsolat a neve) jobb gomb és tulajdonságok, középen TCP/IP kiválaszt és tulajdonságok gomb tudod.
Előtte érdemes a cmd.exe-t futtatni, és ipconfig - all. Ez utóbbi eredményét bemásolhatnád ide, lehet hogy segítene.
Szerk.: átjárónak a router ip-címét kell megadni (én dns-nek is meg szoktam adni), a gép ip-címe meg csak az utolsó tagban térjen el a router-étől...
Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest