Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
WICHTSTYL9R #20112 üzenetére
Az Asus P4PE-X valószínűleg nem támogatja a Prescott P4-eket.
-
válasz
WICHTSTYL9R #20105 üzenetére
Nem értelek, hogy tetted az alaplapot defaultra, ha nincs kép? BIOS reset megvolt (az alaplapi jumperrel)? Van ezen integrált vga?
-
eastsider
nagyúr
válasz
WICHTSTYL9R #17315 üzenetére
nem müxik
-
poffsoft
veterán
válasz
WICHTSTYL9R #15502 üzenetére
megoldódott?
-
-
WICHTSTYL9R
csendes tag
válasz
WICHTSTYL9R #15455 üzenetére
bios default nem oldotta meg a problémát! hihetetlen mennyire igaz az állítás hogy egymagosból AMD-t!
-
fastleslie
senior tag
válasz
monitor másik géppel ad képet? Ha igen, akkor az AGP körül lehet a gond. Lehet BIOS is, mert nekem volt olyan, hogy a procihoz tartozó órajel-szorzó mellett nem akart menni a VGA az fsb miatt... meg kellene próbálni, hogy az AGP-PCI órajel semmiképpen ne legyen húzva! pl. 3:3:1 vagy 4:4:1 arányok mellett az fsb/3 vagy fsb/4 ne legyen 33MHz-nél magasabb... Esetleg underlockold a procit (alacsonyabb fsb) Lehet, hogy egy BIOS frissítés megoldja a dolgot (nekem ez segített).
Lehet az is, hogy az alaplapot és a procit kell összebékíteni (BIOS), ellenkező esetben előfordul, hogy a vétlen AGP-re terelődik a gyanú.
Én is próbáltam mindent: underlock, feszemelés, kártyacserélgetés és végül BIOS frissítés lett a dologból. Ami nem teljesen veszélytelen, de az ASUS azt hiszem erre is tart valamit a tarsolyában (alaplap könyvecskéjében kellene megnézni, mit). Ha jó a BIOS és nincs áramszünet addig a pár másodpercig, akkor nincs gond![ Szerkesztve ]
-
poffsoft
veterán
válasz
elindul egyáltalán? mmint csipog a speaker? A ventik elindulása nem azonos a gép indulásával.
Ha az agp slotra gyanakszol, próbáld egy pci videókarival (pl s3trio)
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel