Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz Speeedfire #43973 üzenetére
Köszi a kifogom nyomtatni.
-
qwertly
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítségét ,különösen Psyho777-nek aki felhivta a figyelmemmet,hogy a compaq gépeknek 100Mhz a memoria én ez után megnéztem és 133Mhz volt a memo benne.Ella boltba ahol kicserélték 100Mhz,igy már elindult a gép.Ez pedig compaq destop pentium 3, és 800Mhz a proci és 128 MB memoria van benne 20GB a winyó.Sajnos a cd olvasó nem megy,bootolás usb-röl nem megy csak floppy vagy cd esetleg megoldható hogy egy notira felmásolok egy xp és összekötöm evvel a őskövülettel és valahogy így telepítem fell a xp?Mert finn windows 2000 és egy angol xp van rajta.
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
válasz kételkedem #43965 üzenetére
Szia,ha a memóriával a gond akkor sem ad képet a monitorra?És az jelenthet valamit ha a ps2 billentyűt kicseréltem usb-re és ott nem világított a Nom Luck billentyű ledje?
-
qwertly
addikt
válasz kételkedem #43959 üzenetére
Szia!A biost reseltem már + elemet cseréltem benne és elsőnek ps2 billentyűzet és egeret használtam.A memóriát nem tudom nem tudom tesztelni mert nem volt benne és úgy kellet vennem egy használtat amire azt mondta a srác,hogy jó de csak kivett egyet a pakliból és 500ft ide adta.
-
qwertly
addikt
Sziasztok köszi a válaszokat :az alaplap kb.10 éves cseréltem benne elemet a ramot bepróbáltam mind a 2 slotba,volt benn egy külső vga kártya mert a takaró lemez hiányzik hátuljáról de mint írtam úgy-hogy azért tettem bele egyből egy külső kártyát.A biosba nem tudok belépni mert a monitorra nem jön ki a jel.De kipróbáltam,hogy az integrált vga csatlakozóra tettem a monitort de itt is csak annyi volt,hogy sipolt a gép a Nom Luck billentyű ledje villogót,de ha billentyűzet kicseréltem és az usb-re csatlakoztattam ott nem világított a Nom Luck lámpa.
-
qwertly
addikt
Sziasztok! látom ez a forúm jobban pörög ezért itt is felszeretném tenni ez a kérdésemet .Hátha hamarabb kapok rá választ:az egyik ismerősöm kukázott egy komplett pc ,segíteni akartam neki,hogy elinduljon nem volt benne sd ram sem videó kártya de igaz az alapra volt integrálva de én tettem bele egy mx 440 kártyát.Az alaplap intel chipes 815 ha bekapcsolom akkor csak Nom Luck billentyű villog és sípol a csipogó de nincsen kép a monitoron a cd meghajtó csak mocorog de nem adja ki a tálcát és a usb dugott egér billentyű nem működik.Egyáltalán kínlódni vele vagy hagyjam a fennéve mert úgy kellet benne venni egy 128MB SD memóriát de az is használt én ót sem tudom leellenőrizni,hogy jó-e?Köszi a segítséget ellőre is.
Aktív témák
Hirdetés
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest