Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Autóhifi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
beholder00
tag
válasz
#65675776 #23001 üzenetére
Egy SIS 7012-es hangkártyáról lenne szó. De már párszor ujrahuztam a gépet...sis oldaláról ha leszedem telepítés közbe hibát ír ki,de mivel alaplapi (?) ezért kaptam egy inforámicót arrol h alaplap gyártó honlapjáról is le kell szedni. Onnét leszedem a Realtek AC97 Driver telepítettem,de ezután se volt jó
Öteletem sincs már hogy hogyan lehetne megcsinálni pedig fontos lenne...Most ott vagyok h eszközkezelő nem ir kérdőjelet de semmi hang,alapbol ha vezérlőpultba nézem a hangokat ott már azt írja h nincs hangeszköz. Lefuttattam a dxdiag-ot is és ott ezt irta: A program nem talált hangkártyát. Ha találnia kellett volna, telepítse kell a hardvergyártó által biztosított hangkártya-illesztőprogramot.
Valami ötlet? -
beholder00
tag
Sziasztok
Tudtok linket adni MPU-401-es hangkártya driverre? én ugyanis nemtom letolteni sehonnan....
HIába irom gugliba egyszerüen semelyik oldalon nem indul el a letöltés
:S
-
beholder00
tag
Sziasztok
Segítség kellene.Ujrahuztam 1 régi gépet Sis 961 hangkártyával de drivert hiába telepítem nem megy fel
"A következő fájl nem tölthető be:streamci A megadott modul nem található" Elv ez ilyen alaplani vagy nemtom?!?
Eddig csak olyan gépekkel volt dolgom amire külön volt a hangkártya. Az alaplapinál más a telepítési eljárása? Olvasgattam már neten sokat,másnak is van vele hibája... Sis honlapjára felmegyek,ott csak olyat találok h Sis 7012,de ebben alul irja h 961es-hez is jó(?) de nálam ez sem megy
Cd-je már nincs meg de ha valami szám kell akármi megírom csak segítsetek
fontos lenne
Üdvözlettel: Péter
[ Szerkesztve ]
-
beholder00
tag
Valaki esetleg erre? :-/
-
beholder00
tag
Sziaszto
Segîtség kellene. Ujrahuztam egy regebbi gepet es a hangot nem sijerul megcsinalni. SIS 961 ha minden igaz a fahtaja, elv alaplapi de ha sis oldalarol szedek ra illesztot hibat ir ki a telepitesnel.:-( Ötlet? Vagy alaplapi cuccnal mashogy muxik a telepites?
-
beholder00
tag
válasz
fastleslie #20272 üzenetére
SIS 961 típusu ha jól irtam fel.Keresőbe talál is, le is szedi de hibát ír telepítésnél:kép Szerinted? VAgy keressek mást?
-
beholder00
tag
Sziasztok
Egy ismerösöm régi gépét ujrahuztam, de a hangkártyához nem találok drivert:S Sehol
MPU-401 a neve és hiába keresem nincs....Segítsetek pls,nagyon kellene
Aktív témák
Hirdetés
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Olcsó PC , i5 6400 , 1050 Ti , 16GB DDR4 , 120GB SSD , 500GB HDD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával