- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vaku topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
errorcode06
őstag
válasz bandi0000 #11788 üzenetére
Ez játéktól függ. Meg kell nézni szépen itt vagy redditen (vagy megkérdezni), hogy az a játék hogy néz ki különböző grafikai beállítások mellett, azon a felbontáson amilyen a monitorod.
Ehhez kell kártyát venni. Fhd medium felett amúgy is minimum 1060/580 kell ha nem 1 évre veszed (szerintem).
Egyébként meg a szar szoftvert jó hardverrel nem lehet helyrepofozni.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
Srácok!
Egy űrszimet keresek (lehet nem annyira szim)
Van benne FPS nézet, (az űrben a pilótafülkéből látod az eseményeket), kilépve az űrbe (lehet hogy bolygóról, ) látod ahogy aktiválódnak a fegyvereid (szépen előbukkannak oldalt).Ma voltam a 60i teszkóban, és ott láttam videót egy ilyen játékról (demózták), de a senki nem volt a közelben akitől megtudhattam volna hogy mi is ez pontosan, így azt sem tudom hogy milyen platformon volt, és hogy megjelent-e már.
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
errorcode06
őstag
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Nem kérdés, de gondoltam bedobom ide:
Tomb Raider 2 fan remake. Még csak demo verzió, de free, szóval töltsétek mielőtt a SE le nem lövi.
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
Sziasztok !
Tudnátok nekem olyan oldalt mondani ahol meg tudnám nézni azt pl.: milyen pc-s játékokat adtak ki 200x-ben ? (2004,5,6,7,8,9)
Fontos lenne az h magyar legyen az oldal, vagy német
Nem kellene bonyolult oldal valamiféle egyszerű felsorolás is bőven elég lenne,
még nem találtam ilyet[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest