Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Xbox Game pass + EA Play + EA BETA desktop app = fos.
"Unable to install
There was a slight hiccup and we couldn’t finish installing STAR WARS™: Squadrons. Restart your PC and try again."
Találkozott már valaki ilyennel? Ahogy néztem, másoknál más játékkal is előfordul ilyen, de normális megoldást nem találtam.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz drmotto #9019 üzenetére
Ez biztosan menne: Age of Empires II HD
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz drmotto #9016 üzenetére
Age of Empires nem megy azon? Mennie kell. A steam-es AoE2HD (felújított, tavaly adták ki) és AoE3 tuti megy még Windows 8.1-en is. Előbbi most akciós is, utóbbit nem tudom, az megvan. Esetleg Age of Mithology? Abból is van felújított a Steam-en.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
GTA IV live-os mentéseket hogy lehet offline profilba költöztetni? Októberben még be tudott jelentkezni, ma meg nem. Csináltam offline profilt, de simán bemásolva nem megy, betöltéskor merevlemez hibát mond a játék. De annak nincs baja, más fórumon is írták ezt a jelenséget - csak a megoldást nem.
-
Dilikutya
félisten
Jó, de a Hot Pursuit 2, a Carbon és a Most Wanted is EA játék néhány év különbséggel.
Modot találtam mindkettőhöz, sőt még az Underground 2-höz is. Igazából nem is mondanám, hogy széthúzza.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Létezik, hogy a NFS Hot Pursuit 2 már 2002-ben támogatott wide képernyőfelbontást, míg a Carbon és a régi Most Wanted később meg nem?
-
Dilikutya
félisten
Tudja valaki, dobozos Just Cause-al (LV kiadás) mi a helyzet? Regisztrálható valahogy a Steam-re?
-
Dilikutya
félisten
Biztos csak régi kiadás...
Végülis pár éve még lehetett kapni dobozosan, nekem is van - amit még mindig nem kértem fel a Steam-re.
Sőt, azon se lepődnék meg, ha még lehetne valahol találkozni ezzel a kiadással. Ugyanilyen BestSeller kiadásban tavaly Gunman Chronicles-t vettem a Media Markt-ban.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Valamikor hallottam már róla, de nem emlékszem: van egy dobozos Half-Life 1-em, már régebben be akartam regisztrálni a Steam-re, és azt a hibaüzenetet kaptam, hogy a kód már használatban van. Eredendően nem Steam-es változat, hazai kiadás, még a Sierra logós. Régebben hallottam olyat, hogy boltban vett HL1-eket nem nagyon lehetett regisztrálni, sokan belefutottak ebbe már a CS1.6 idejében is, ez kb. akkori kiadás lehet.
-
Dilikutya
félisten
Az nem tetszik, olyan animés. A GOW még jó is lehetne képek alapján. Igazából nekem valami World Of Warcraft szerű cucc is elég lenne, régebbi is jó, lényeg hogy csapkodhassak kedvemre.
-
Dilikutya
félisten
Én is keresek: külső nézetes hack'n'slash-t, amiben böszme barbáron kétkezes baltával irtja a még böszmégg és még csúnyább szörnyeket. Gépigény itt is lehet szolidabb.
-
Dilikutya
félisten
Tortuga: Pirates of the New World. Aki játszott már vele, nem tudja esetleg, hogy a meglévő hajóimat hogy tudnám egyszerre használni a csatákban? Az nem járja, hogy esetenként háromszoros túlerőt gyűrjek le egyetlen hajóval, miközben van még, de csatához mindig egyet választhatok csak ki. Hiába van a legfelsőbb osztályú hajóból is, hogyha az ellenségnek van ugyanilyenből három. Kettőt még le lehet győzni (minő realitás...), de hármat már nem hiszem, míg kettőt elintézek, az én hajóm is annyira sérül, hogy a harmadiknak már alig van dolga.
-
Dilikutya
félisten
válasz Spancer RE #1014 üzenetére
Esetleg próbálkozz a kimondottan a Crysis-hez kiadott nVidia driverrel, sose lehet tudni.
Bár elképzelhető, hogy tényleg az lesz a bajod, hogy loptad a játékot .Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz gasMask! #621 üzenetére
Teljesen fölösleges, a fegyverrel úgyis csak vízszintesen mozoghatsz, a magasabbak lévő ellenségekfelé elég odafordulni, a lövedék magától felmegy. Szerintem az egér inkább csak hátráltatna a játékban.
-
Dilikutya
félisten
Hm. Látod, ez lehet egy lehetséges megoldás. Nincs fent, de létezik 1.01-es javítás. A hot coffe telepítve van, elvileg az okozhat problémákat, és a patch ezt letiltja, többek közt.
mazda626: nálunk nem megakad, hanem egyszerűen összeomlik, és kilép. Fekete képernyő, majd kis ablak, hogy szabálytalan művelet, vagy mi.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz ((Piro)) #611 üzenetére
1,2GHz Pentium III, vagy ezzel egyenértékű AMD Athlon proci, 256Mb RAM, 64Mb VGA, és 3500Mb HDD
Más: GTA San Andreas-ban miért lehet az, hogy a játék szabálytalan műveletet hajt végre, és kilép abban a küldetésben, ahol Cesar-ral kell két kocsit ellopni? Mindig ugyanott dob ki: miután a hosszú egyenesben lehagyjuk a zsarukat a nitróval, le kell menni a hegyoldalon és azon az úton továbbhaladni. 1-2 saroknyit tudok menni, aztán vége.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz ((Piro)) #592 üzenetére
Ez egy DirectX fájl, amit a legújabb verzió tartalmaz. Nekem a C&C3 demó kérte ezt, mivel az SP2 óta jött ki frissebb DX9 verzió is, nekem meg csak az volt fent.
Mint írták, egy egyszerű DirectX frissítés, és kész. Nem minden dll-hiba oka a másolt játék. Sőt, az ilyen hibák leggyakrabban egyéb szoftveres természetűek, amik az eredetit éppúgy sújtják.
-
Dilikutya
félisten
válasz TriackFeri #463 üzenetére
Paris-Dakar Rally (2001, Acclaim).
[link]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Olyan játékokat keresnék, amiket lehet osztott képernyőn, illetve Hot Seat módban játszani. Ki tud ilyet? Nem muszáj gagyinak lennie, az igényesebb alkotások közül várok tippeket. Hot Seat-re jó példa pl. a Heroes Of Might And Magic sorozat, a 3. részét sűrűn játszogatjuk úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Google Pixel topik
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek